سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایلام؛

ساخت دستگاه فنس بافت توسط مبتکر آبدانانی

مبتکر آبدانانی با استفاده از ضایعات آهن و وسایل دور ریختنی، دستگاه فنس بافت را ساخته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از ایلام ؛ مخترع آبدانانی که پیش از این شش اختراع و یا ابتکار داشته است این بار با استفاده از ضایعات آهن و با اندکی هزینه، توانسته دستگاه فنس بافت را بسازد.  

علی دانیالی مخترع 38 ساله آبدانانی در این باره گفت: برای دستگاه های فنس بافت که از خارج وارد کشور می شوند یا در داخل کشور مونتاژ می شوند مبالغی بیش از 6 میلیارد ریال هزینه می شود اما من توانسته ام با استفاده از ضایعات آهن و وسایل دور ریختی و در مجموع با هزینه 6 میلیون ریالی، نمونه ای از دستگاه فنس بافت بسازم که کار دستگاه های فنس بافت کارخانه ای را انجام می دهد.  

وی با اشاره به اینکه کار طراحی و ساخت این دستگاه بیش از سه ماه زمان برده است، افزود: برای ساخت دستگاه فنس بافت با 360 ساعت کار طی سه ماه، از یک موتور چرخ خیاطی، پولی کولر 4500، چند عدد غلتک، تخته، لوله زیگزاگی و مخرن آب استفاده شده است.  

این مبتکر آبدانانی تصریح کرد: در حال حاضر هر مترمربع فنس در بازار بین 7 تا 10 هزار تومان به فروش می رسد اما با دستگاهی که ساخته ام، هر مترمربع فنس می توان 2 هزار تومان فروخت که نسبت به فنس های موجود، حدود 6 هزار تومان در هر مترمربع برای خریدار صرفه اقتصادی دارد.

دانیالی با بیان اینکه فقط مفتول از بازار می خرد و با دستگاه خود کار بافت آن را انجام می دهد، گفت: پس از خرید مفتول از بازار، آن را به کارگاهم می آورم و با کمترین هزینه ممکن، فنس هایی در ابعاد مختلف می سازم که برای حصار باغات، حصار زمین های کشاورزی و دامپروری کاربرد دارد.

مدیر کارگاه فرغون سازی دانیال آبدانان عنوان کرد: توجه به ایده های نوآورانه و ابتکاری می تواند ضمن کاهش واردات دستگاه های تولیدی در کارخانه های صنعتی، زمینه اشتغال زایی جوانان در تولید این گونه دستگاه ها را فراهم کند و از هزینه های اضافی بکاهد.  

حمداله جایروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آبدانان با اشاره به حمایت این دانشگاه از مخترعان، گفت: با توجه به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی دفتری به نام دفتر شکوفایی استعدادها و خلاقیت ها وجود دارد، هر قشری از جامعه اعم از دانشجو و یا غیر دانشجو با مراجعه به این مرکز می تواند ضمن ثبت اختراعات و ابتکارات خود، از حمایت های مالی و آزمایشگاهی این مرکز بهره مند شود.  
این مخترع آبدانانی با ساخت دستگاه فنس بافت، ابتکارات و اختراعات خود را به 7 مورد افزایش داده که از این تعداد، "اولین فرغون ملات ساز خودکار"، "بالابر و نفربر برقی" و "سبک ترین بالگرد" به ثبت ملی رسیده و "بزرگترین و کوچکترین فرغون دستی دنیا" در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیده است.








انتهای پیام/  

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
شاهین
۱۴:۰۳ ۰۶ مرداد ۱۳۹۸
سلام..میشه راهنمایی کنیددستگاهو چجوری تهیه کنم
ممنون میشم
شاهین
۱۴:۰۳ ۰۶ مرداد ۱۳۹۸
سلام..میشه راهنمایی کنیددستگاهو چجوری تهیه کنم
ممنون میشم
ناشناس
۰۳:۴۵ ۱۳ مهر ۱۳۹۷
سلام خیلی دراینترنت گشتم.ولی دستگاه فنس بافی ارزون پیدا نکردم،تا اختراع شما رو دیدم اگه امکانش هست من رو هم کمک کنین تا بتونم گلیم خودمو از آب بیرون بکشم و کمک حال چند نفر دیگه هم باشم
عبدالسلام
۱۵:۲۹ ۲۵ خرداد ۱۳۹۷
خریدار این دستگاه را هستم دنبال شماره شما گشتم که پیدا نکردم خواهشن در اسرع وقت بهم زنگ بزن