سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه ؛

نظارت دقیق بر تولید نان با کیفیت

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 گفت : 100 درصد ظرفیت سیلوهای استان پر شده است و اکنون نظارت دقیق بر نحوه نگهداری این گندم های با کیفیت وجود دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ حمید بساطی افزود: در سالهای اخیر با راه اندازی سامانه خرید آرد دست دلالان از چرخه توزیع آرد استان تا حدودی کوتاه شده است. کرده ایم .

وی در خصوص نظارت بر عملکرد نانوایی ها و نحوه توزیع آرد بین این واحدهای صنفی گفت: در شش ماه دوم سال بطور کامل از تمامی نانوایی های سطح استان نظارت به عمل آمده تا بتوانیم نانوایان برتر سطح استان را تشویق نماییم و از طرفی هم بتوانیم با افزایش کیفیت نانهای تولیدی سطح استان از هدر رفت آرد و نان در استان جلوگیری نماییم .

وی ادامه داد: با تلاش به راحتی تا پایان سال می توانیم به اهداف افزایش کیفیت نان و کاهش سرانه مصرف آرد به زیر 8 کیلو گرم برای هر نفر در استان و در نهایت هدف اصلی خود یعنی کسب رضایتمندی مردم از خدمات شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9  دست پیدا کنیم .

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.