سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد؛

تامین منابع مالی کشور از جرائم رانندگی به فرهنگ صدمه می زند

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت نباید بخشی از اقتصاد کشور را از منبع مالی، 28 هزار میلیارد تومانی حاصل از جریمه مردم از تخلفات رانندگی تامین کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، نصرالله پژمانفر با بیان اینکه این کاربه اصلاح رفتار شهروند نمی انجامد و به فرهنگ مردم صدمه می زند. افزود: دولتها در ایران دوست دارند خود مختار باشند و توقع دارند مجلس تنها در نقش بازوی آنها باشد؛ دولتها نظارت برخودشان را بر نمی تابند و انها معتقدند اجرای قانون اساسی وظیفه انهاست و نیازی به نظارت مجلس نیست این از مسائل کشور در دوران مختلف بوده است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت یازدهم احکامی را که نیاز داشت به تایید مجلس برسد را جهت تصویب به مجلس فرستاد و در حقیقت دولت احکام را با نیت برنامه ششم نفرستاد و حتی امضای رییس جمهور را هم نداشت و بطور مثال دولت در برنامه پیشنهادی خود پیشنهاداتی داده مثلا چالش اعتبارات وزارت ورزش را با دریافت حق پخش از صدا وسیما حل کند یا عدالت جنسیتی را در قالب برنامه داده است؟؛ در نهایت مجلس احکام ارسالی دولت را تبدیل به برنامه کرد.

وی افزود: دولت برنامه را قبول ندارد و به طور کلی دولتها دوست دارند خود مختار باشند و توقع دارند مجلس بازوی آنها باشد؛ سرانجام هم با نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام رییس جمهور احکام ارائه شده به مجلس را امضا زد.

وی در ادامه بیان کرد: توسط مجلس تمامی اسنادی که لازم بود در قانون برنامه باشد در جدولی تهیه شد و کمیسیون فرهنگی در کاری جدی نیز در تامامی اسنادی که حوزه فرهنگ از جمله سیاست های ابلاغی در ورزش، خانواده و چشم انداز و فرمایشات مقام رهبری که ریل گذاری و رویکرد برنامه مدار بود را اوردیم و خواسته هایی که در لایحه دولت بود هم روشن کردیم و باقی مانده را که ما باید بیاوریم مشخص شد؛ بخشی در تنفیذ احکام گذشته دیده شد و بخشی نیز بندهای الحاقی شامل 16 بند است که در قانون برنامه آوردیم؛ و بادی در تلفیق و صحن دفاع شود و برخی پیشنهادات دولت باید تجدید نظر شود.

وی گفت: درخصوص فضای مجازی اعتقاد ما این است که اصل موضوع تولید محتواست که در حیطه فرهنگی است و مباحث سخت افزاری در فضای مجازی 15 درصد از مسائل است ودر مبحث فضای مجازی کمیسیون فرهنگی باید کمیسیون اصلی و کمیسیون صنایع کمیسیون فرعی شود.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به مسائل فضای مجازی نگاه فرهنگی شود نه نگاه صنعتی.

وی با اشاره به اینکه قرار است در سال جدید 18 هزار نفر در وزارت ارشاد و 5 هزار نفر در آموزش و پرورش استخدام شوند؛ تاکید کرد: مدیریت نیروی انسانی در دولت باید مورد توجه قرار بگیرد نباید نیروی انسانی جدید در حالیکه از وقت نیروی انسانی مشغول بکار بهره برداری لازم نمی شود؛ به بدنه دولت اضافه شود.

وی اعتبارات بخش فرهنگی کشور را بسیار ناچیز دانست و گفت: متاسفانه در برخی دستگاه ها نیروی انسانی مازاد داریم و بودجه 80 درصد صرف حقوق و دستمزد می شود و 20 درصد صرف اجرای برنامه می شود.

وی همچنین اینکه بخشی از درآمد کشور بر مبنای مالیات و جریمه های رانندگی لحاظ می شود را نادرست خواند و گفت: اینکه درآمد نفت نداریم نباید درآمد زایی را متکی بر مالیات و اخذ جریمه های رانندگی کنیم.

حجت الاسلام پژمانفر، کمک به مساجد را در راستای حل بحران های فرهنگی و حمایت از این مراکز دانست و گفت: از 65 هزار مسجد کشور اکثریت در روستاها هستند که درآمد خاصی ندارند و این سبب شد که قبوض آنها بخشیده شود.

انتهای پیام//ف.ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.