به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و تجارت،علی دهقانی رایزن بازرگانی ایران در چین گفت: در این نشست یک روزه که با حمایت سرکنسولگری ایران برپا شد، جمع کثیری از مدیران و صاحبان صنایع و همچنین بالغ بر 200 تن از نمایندگان و مسئولان شرکتهای ایرانی و چینی فعال در حوزه اقتصادی حضور داشتند.
وی افزود: علاوه بر تشریح فرصتهای سرمایهگذاری و همکاریهای مشترک اقتصادی و تجاری بین دو کشور، چگونگی مشارکت در طرحهای مرتبط با راه ابریشم جدید در این همایش بررسی شد.
رایزن بازرگانی ایران به رفع تحریمهای ناعادلانه علیه کشورمان از سوی کشورهای غربی تا پیش از برجام اشاره کرد و گفت که شرایط کنونی، فضای رقابتی شدیدی را برای صاحبان صنایع کشورهای مختلف جهت حضور در بازار ایران ایجاد کرده است.
وی اظهار داشت: این موضوع باعث شده شاهد حضور هیاتهای متعدد تجاری در ایران باشیم و با توجه به مناسبات اقتصادی بین ایران و چین و اجرای دهها طرح توسط شرکتهای چینی در ایران و شناخت تجار ایرانی و چینی از یکدیگر، پکن همچنان شریک اول تجاری تهران خواهد بود.
نماینده سازمان تجارت استان جه جیانگ چین نیز در سخنانی ضمن تشریح فعالیتهای اقتصادی این منطقه، از علاقهمندی شرکتهای چینی این استان برای مشارکت در طرحهای زیرساختی، صنایع الکترونیکی و اینترنتی در کشورمان خبر داد.
او در ارائه گزارش همکاریهای اقتصادی استان جهجیانگ و ایران گفت که تاکنون بیش از 11 میلیون دلار توسط این استان در کشورمان سرمایهگذاری شده است.
«جیانگ رونگ» دبیرکل شورای توسعه تجارت بین الملل چین در شانگهای(سی.سی.پی.ای.تی) هم از علاقه خود و نهاد زیر مجموعهاش برای گسترش همکاریها با ایران سخن به میان آورد و از ایران و چین به عنوان دو کشور با تمدن نام برد که روابط آنان همواره با دوستی همراه بوده است.
او همچنین با اشاره به علاقه چین برای احیای جاده ابریشم، پیگیری این طرح بزرگ را به منزله ایجاد فرصتهای عظیم همکاری میان دو کشور ایران و چین دانست.
انتهای پیام/