در این جشنواره 28 آشپز با 57 نوع غذا حضورداشتند که 27 نفر از شرکتکنندگان را بانوان تشکیل میدادند.
آشپزان جشنواره ونگن غذاهایی ازجمله کشک بادمجان، خورشت بادمجان، رولت بادمجان و... وانواع مختلفی از دسرها و ترشیهایی که از بادمجان بود آماده کرده بودند.
در کنار این جشنواره به مدیریت جهاد کشاورزی استان سمنان غرفههای محصولات خانگی،محصولات باغی و گیاهان داروئی و... با حضور کار آفرینان برتر سمنان که اکثریت آنها بانو بودند برپاشد که میزبان مسافران تابستانی بود.
همچنین به مدیریت میراث فرهنگی غرفههای عرضه صنایع دستی و سوغات سمنان، برگزاری کارگاههای آموزشی نمد مالی، سفالگری، چاقوسازی، قلم زنی و... با حضور استادان برجسته و آموزش فرش و گلیم توسط دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه سمنان از دیگر بخشهای این جشنواره بود. این جشنواره به پیشنهاد انجمن دوست داران میراث فرهنگی و طبیعی سمنان و با همکاری نهادهای: میراث فرهنگی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، جهاد کشاورزی و شهرداری سمنان در پارک 17شهریور برگزارشد. در آئین اختتامیه این جشنواره از آشپزین برتر تجلیل به عمل آمد.
ونگن به زبان سمنانی به معنی بادمجان است که از محصولات مهم کشاورزی این شهر محسوب میشود.
انتهای پیام/ع