سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عکس/ آشپزی اروپایی؛ یک منوی خوشمزه از نوع نروژی!

با دارابودن سابقه فرهنگی غنی و موقعیت جغرافیایی خاص ،نروژ دارای منوی غذایی متفاوت و منحصر به فردی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موقعیت جغرافیایی نروژ،نقش کلیدی در نوع غذاهای این سرزمین داشته است و ذائقه مردم حول محور غذاهای دریایی و گوشت شکاری می چرخد.
 
اگرچه آشپزی مدرن نروژی هنوز هم تحت تاثیر شیوه سنتی و مواد خام موجود در حیات وحش ،نواحی ساحلی و کوهها است اما امروزه غذاهای بین المللی هم درمنوهای نروژی جای خود را بازکرده اند.
 
در ادامه فهرست محبوب نروژی ها را می خوانید:
 

 
"سالمون گریل شده" حق دارد که در جایگاه اول این فهرست قرار گیرد!تازه ترین و خوش طعم ترین سالمون گریل شده را در رستورانهای نروژی میل خواهید کرد.
 

 
غذای "Pinnekjot" یک غذای اصلی به حساب می آید و از دنده بره که نمکین و خشک شده و گاهی اوقات دودی هم هست ،تهیه می شود.این غذا با پوره سیب زمینی و کلم خورده می شود.
 

 
"کیک ماهی" به عنوان یک میان وعده و شبیه کوفته برنجی است متشکل از ماهی پر شده با سیب زمینی و با پودر سوخاری پوشانده و سرخ می شود.
 

 
"باکالائو" بیش از 500 سال است که در این کشور سِرو می شود.نوعی ماهی به نام کاد که پس از نمک سود شدن معمولا در هوای آزاد خشک می شود و سپس در یک خورشت همراه با سیب زمینی ،گوجه فرنگی ،سیر ،پیاز و روغن زیتون طبخ می شود.
 

 
غذای "Kjottkaker" در حقیقت رقیب کوفته سوئدی است اما مواد گوشتی به صورت توپی نیستند و تقریبا پهن ترند و ادویه های مخصوصی هم به آن اضافه می شود که طعم خاصی به آن می دهد.
 

 
"کرامکیک" نوعی کوکی وافل نروژی است که از آرد ،کره ،تخم مرغ ،شکر و کرم و به شکل مخروطی درست می شود که به صورت ساده یا پرشده با خامه خورده می شود.




منبع: توریسم آنلاین

انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.