سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاهدان؛

هنری که موجب در آمد زایی شد

دختر هنرمندسیستانی پس از گذراندن دوره ی کارآموزی قالی بافی موفق به یادگیری این هنر شده و از آن به عنوان یک منبع در آمد استفاده می کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،فاطمه راهداریدرباره علاقه ی خود به این هنر می گوید:قبل از هر چیزی به نقاشی علاقه مند بودم و طرح های مختلف می کشیدم تا اینکه با حمایت خانواده در یک دوره ی آموزشی قالی بافی شرکت کردم و این هنر را بصورت حرفه ای یاد گرفتم.

وی همچنین خاطر نشان کرد:تاکنون بیش از 10 قالی دستباف را برای فروش به بازار عرضه کرده ام و مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

راهداری همچنین به بازار رقابت فرش های سنتی و صنعتی اشاره کرد و افزود:افزایش فرش ها و قالی های صنعتی باعث رکود بازار فرش های سنتی و دستباف شده و این امر باعث فراموشی اصالت فرش های ایرانی و نقش و نگارهای سنتی می شود.

وی ارائه تسهیلات در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی را موفقیت آمیز دانست و گفت:با تسهیلاتی که از ناحیه بسیج مقاومت سپاه شهرستان هامون گرفتم شروع به بافتن تابلو فرش با نخ ابریشم کردم ،چرا که هم از ماندگاری بیشتری برخوردار است و هم بازار تقاضای بیشتری دارد.

راهداری تابلو فرش ها را جزو کالاهای لوکس برشمرد و ادامه داد:در جامعه ی کنونی مردم بیشتر به سمت کالاهای لوکس و تجملی روی می آورند و باید از هنرمان با توجه به نیاز مصرف کنندگان بهره ببریم تا هم کالاهای تولیدی  داخلی مورد استفاده قرار گیرد و هم حمایت بیشتری از این کالاها صورت گیرد.

وی در ادامه بیان کرد:هنر قالی بافی نیازمند توجه ویژه ی مسئولین است تا گسترش پیدا کند و باعث اشتغالزایی شود،احیا کارگاه های قالی بافی در سطح شهرستان ها فرصت مناسبی برای کاهش بیکاری جوانان است و در همین راستا آموزش های رایگان به افراد می تواند موثر واقع شود.

وی در پایان گفت:قالی بافی هنری است که من از آن برای امرار معاش استفاده می کنم و این هنر را به خانوداه و دوستانم آموزش دادم تا آنها هم بتوانند در جهت اشتغالزایی از این هنر استفاد کنند.

انتهای پیام/پ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.