سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

3 ميليارد و 830 ميليون ريال كالاي قاچاق در سميرم

فرمانده انتظامی شهرستان "سميرم" از كشف يك محموله مانيتور و پخش خودرو به ارزش سه ميليارد و 830 ميليون ريال و دستگيري يك قاچاقچي خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،سرهنگ غلامرضا براتي گفت: ماموران ايستگاه ايست و بازرسي شهيد "رئيسيان" شهرستان "سميرم" حين كنترل و نظارت بر تردد خودروهاي عبوري از اين محور به يك دستگاه كاميون كشنده فائو مشكوك و آن را متوقف كردند.

وي افزود: در بازرسي دقيق از اين خودرو ، 975 دستگاه سيستم پخش خودرو به همراه مانيتور و تعداد 100 عدد کابل مربوطه فاقد مدارك مثبته گمركي كشف شد.

سرهنگ براتي ادامه داد: ارزش اين محموله قاچاق سه ميليارد و 830 ميليون ريال برآورد شد و در اين خصوص راننده خودرو دستگير و تحويل مراجع قضائي شد .

فرمانده انتظامي شهرستان "سميرم" در پايان خاطر نشان كرد:نيروي انتظامي با قاچاقچيان کالا به شدت مقابله خواهد كرد و اجازه جولان و سركشي را به آنها نخواهد داد و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك موضوع را از طريق شماره تلفن 110 به پليس اطلاع دهند.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.