وی ادامه داد: موادی که از قندهای ساده تشکیل می شوند نظیر شیرینی، شربت، چای شیرین به دلیل اینکه به سرعت قند خون را بالا برده و با همان شدت پایین می آورند و این نوسان به نوبه خود منجر به ورود انسولین به سلول های خونی شده و وضعیتی مشابه سرگیجه ، سستی و افت قند خون و به دنبال آن تنش را در فرد به وجود می آورد.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه افراد افسرده تمایل بیش از حدی به غذا های شیرین دارند، افزود: مصرف شیرینی به علت افزایش میزان ترشحات سروتونین یا هورمون شادی در بدن، منجر به ایجاد نوعی حس آرامش می شود اما زیاده روی در آن می تواند خطر ابتلا به دیابت را نیز با خود به همراه آورد.
وی تصریح کرد: قرار دادن منابع امگا 3، انواع سبزی های تازه و میوه های نارنجی در سبد غذایی به ترتیب می تواند نیاز روزانه بدن به آنتی اکسیدان ها ،ویتامین ث را برآورده کند. از سوی دیگر مصرف انواغ مغزها به ویژه بادام تلخ و گردو بهترین گزینه برای تقویت حافظه و افزایش آن به شمار می رود.
فرحبخش یاد آور شد: ميزان تركيبات آنتی اكسيدانی در ميوههایی نظیر انار، آلبالو، انگور قرمز، توت قرمز، آب پرتقال و سبزيجاتی چون گوجه فرنگی، پياز، كرفس، سير، كلم بروكلی بیشتر است عاملی که می تواند به واسطه این مزیت برخی مشکلات عصبی همچون استرس را از طریق ایجاد آرامش روحی درمان کند.
انتهای پیام/