سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش حملات داعش/ هر 84 ساعت یک حادثه تروریستی

موسسه آمارگیری "اینتل سنتر" گزارش داد تعداد حملات تروریستی داعش در ماه‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وبسایت شبکه خبری سی ان ان در گزارشی نوشت: در هفته گذشته چند حمله تروریستی در شهر مونیخ، شهر کوچکی در باواریا و کلیسایی در فرانسه رخ داده است. قبل از این حملات، حادثه چاقوکشی در قطار آلمان و قبل تر از آن حادثه وحشتناک شهر نیس در فرانسه رخ داد.

امسال سالی بوده که در آن، سطح حملات داعش در اروپا و کشورهای مختلف جهان، از ترکیه تا بنگلادش، آمریکا و اندونزی افزایش یافته است. بر اساس گزارش های "اینتل سنتر،" سازمان دنبال کننده حوادث تروریستی در جهان، از تاریخ 8 ژوئن 2016، هر 84 ساعت یک حمله تروریستی از سوی داعش و یا الهام گرفته شده از داعش در شهرهای خارج از مناطق جنگی عراق، سوریه، لیبی و مصر رخ داده است.

این سازمان در ادامه گزارش خود نوشته است بیش از نیمی از این حملات در مناطقی به وقوع پیوسته است که خارج از مناطق شهری و شلوغ قرار دارند. موج حملات ناگهانی و بدون طرح و برنامه ریزی قبلی، ترس را در میان شهروندان اروپایی گسترش داده و در میان مردم در خصوص توانایی دولت ها در برقراری امنیت تردید ایجاد کرده است.

داعش در ماه های اخیر به طرفداران خود در کشورهای مختلف گفته تا برای مبارزه به سوریه نیایند، بلکه در کشورهای خود کافران را به قتل برسانند. 

سازمان تحلیلی امنیتی "فلش پوینت پارتنرز" اظهار کرده هماهنگی بیشتری میان "گرگ های تنهای داعش" و سرویس های تبلیغاتی این گروه تروریستی ایجاد شده است. این افراد با برقراری ارتباطی سطحی، بدون این که به کلی با داعش ارتباط داشته باشند، برای داعش فعالیت های تروریستی انجام می دهند. 

این فعالیت ها باعث شده تا شهروندان بسیاری از کشورهای قربانی اعتماد خود را نسبت به دولت و توانایی آن در کنترل حملات از دست بدهند. فرانسه در تلاش برای جلوگیری از این حملات، 4 هزار نیروی نظامی را در پاریس و 6 هزار نیروی دیگر را در سایر شهرها مستقر کرده است. 

با این حال به نظر می رسد حتی 100 هزار نیرو نیز نتوانند از وقوع این چنین حوادثی جلوگیری کنند. بسیاری از احزاب و اشخاص راستگرای فرانسه معتقد هستند راه حل مقابله با این حملات در بازداشت و نگهداری بدون دادگاه افراد مظنون قرار دارد. چنین اقدامی، تغییر بسیار بزرگی نسبت به سیاست های کنونی این کشور محسوب می شود؛ اما بر اساس آمار و اطلاعات، بیش از سه چهارم شهروندان فرانسوی از آن حمایت می کنند.

آیا مهاجرت به اروپا با افزایش حملات تروریستی مرتبط است؟

افزایش تعداد حملات تروریستی در کشورهای مختلف اروپایی، باعث گسترش موج مخالفت ها در میان مردم شده است. وزیر کشور آلمان در جدیدترین مصاحبه خود اظهار کرد هیچ یک از حملات اخیر از سوی پناهجویان صورت نگرفته است؛ اما این اظهارات نتوانسته از تغییر نظر شهروندان در خصوص پناهجویان جلوگیری کند. 

در حالی که "آنگلا مرکل،" صدراعظم آلمان، همچنان اصرار دارد که می تواند موج پناهجویان به آلمان را بپذیرد، حزب راستگرای تند آلمان توانسته طرفداران خود را به 20 درصد از جمعیت این کشور افزایش دهد. با این حال وقایع اخیر باعث ایجاد تغییراتی در سیاست های مرکل شده است. وی نیز همانند اولاند سال آینده در انتخابات حضور خواهد داشت و در تلاش برای پیروزی دوباره به اقدامات جدیدتری روی آورده است. 

مرکل وعده داده تا اقدامات سختگیرانه‌تری در خصوص پناهجویان به کار گیرد و آن هایی که تقاضای پناهندگی‌شان رد می شود را با سرعت بیشتری از کشور اخراج کند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.