سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنجان،

عوامل آسیب رسان به کبد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: رعایت نکردن در مصرف برخی مواد غذایی می تواند برای کبد مضر باشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: دیر خوابیدن و بلند شدن در شب و روز، پرخوری، با عجله صبحانه خوردن از عواملی هستند که می توانند به کبد آسیب زنند.
وی افزود: مصرف بیش از حد و بی رویه داروها، استفاده از رنگ های مواد غذایی مانند پفک و پاستیل، استفاده فراوان از روغن ها و غذاهای سرخ کردنی از عمده عوامل مضر برای کبد هستند.
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: با مصرف سبزیجات و میوه فراوان و استفاده از روغن زیتون به جای دیگر روغن ها می توان کبد خود را محافظت کرد.
 
انتهای پیام / ب   

برچسب ها: کبد ، آسیب ، زنجان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.