سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی گیاه خواری مانند چاقوی دو لبه عمل می کند

یک متخصص تغذیه گفت:اکثر گیاه خواران بر این باورند که این رژیم غذایی روشی کارآمد برای افزایش سلامتی است، غافل از اینکه این امر خطرات جبران ناپذیری را با خود به همراه دارد.

محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد:گیاه خواری یک روش تغذیه با هدف حذف هرنوع محصول حیوانی است که در این میان گروهی مواد غذایی شان را به دو صورت پخته و خام و دسته ی دیگر صرفا به شیوه خام مصرف می کنند.

این متخصص تغذیه با اشاره به این نکته که بیشتر افراد تصور مثبتی نسبت به گیاه خواری دارند،یادآور شد:اگرچه امید به زندگی بالا،افزایش متوسط طول عمر و ایمنی بیشتر در برابر بیماری هایی نظیر فشارخون، انسداد عروق و سکته قلبی از فواید گیاه خواری است، اما استفاده مداوم از این نوع خاص رژیم غذایی مضرات جبران ناپذیری چون کمبود املاح،ویتامین،پروتیین،اسید های آمینه و اسیدهای چرب امگا۳ مورد نیاز بدن را به همراه دارد.

عزیزی با بیان اینکه استفاده از عادت های طولانی مدت گیاه خواری در چند نسل پیامدهایی را به دنبال دارد، گفت:این امر سبب جهش ژنتیکی می شود و به دنبال آن خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عفونی را افزایش می دهد.

وی تصریح کرد:برخلاف تصور عامه گیاه خواران ۴۰در صد بیشتر از گوشت خواران در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند.

عزیزی ادامه داد: گیاه خواری ارتباط مستقیمی با سواد تغذیه ای افراد دارد و نیاز است آنها اطلاعات کافی از گیاهان و مواد غذایی حاوی ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، داشته باشند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.