وی با اشاره به وضعیت بیمارستانها در تأمین تجهیزات پزشکی قبل از طرح تحول سلامت افزود: قبل از اجرای این طرح مردم مجبور به خریداری لوازم، تجهیزات و ملزومات مصرفی از خارج از بیمارستان بودند در نتیجه کنترلی روی آنها نبود.
حریرچی بیان کرد: اما اکنون در بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی با ایجاد شناسنامه تجهیزات و کنترل آنها در واحد مسئول مهندسی پزشکی، تجهیزات پزشکی و داروخانهها میزان قاچاق در این حوزه به صفر رسیده است.
وی تصریح کرد: در برخی بیمارستانهای خصوصی نیز اقداماتی در این راستا انجام شده اما همچنان در برخی از مراکز درمانی سرپایی و مراکز بزرگتر همچون درمانگاهها به نقطه مطلوب نرسیدهایم.
قائم مقام وزیر بهداشت افزود: بسیاری از مواد مصرفی و تجهیزات پزشکی کوچک تجارت چمدانی آسانی دارند و میتوانند ارزش ریالی و ارزی هنگفتی را وارد کشور کنند.
حریرچی ادامه داد: علاوه بر ضرورت نظارتهای ما و سایر دستگاهها برای مبارزه با قاچاق، واحدهای ارائه کننده خدمت نیز باید از اصالت تجهیزات مطلع باشند متأسفانه در این حوزه قیمتها بالا است و سود زیادی به همراه دارد در نتیجه تقلب رایج است افرادی که توانایی و وظیفه شناسایی را دارند باید دقت خود را افزایش دهند.
انتهای پیام /