به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، محققین گفتند: برخی از آدامس ها بدون قند و در واقع حاوی ماده ای به نام زایلیتول هستند که مصرف این نوع آدامس ها می تواند از رشد باکتری استرپتوکوکوس موتانس که عامل پوسیدگی دندان است جلوگیری کند.
محققین افزودند: استفاده از آدامس های حاوی زایلیتول معمولا بعد از مصرف غذا می تواند از اسیدی شدن محیط دهان بکاهند و جلوی عامل پوسیدگی را تا حد زیادی بگیرند.
محققین در پایان گفتند: بعد از مصرف غذا فضای داخل دهان اسیدی می شود و باکتری استرپتوکوکوس موتانس که مستقر در دهان افراد است فعال می شود و موجب پوسیدگی و ایجاد لکه های قهوه ای در دندان ها می شود. بنابراین بهتر است که معمولا این نوع آدامس ها پس از هر وعده غذایی به مدت 10 تا 20 دقیقه جویده شوند.
انتاهی پیام/ ب