به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر ضیغمی گفت: غلظت گلوکز خون به میزان نسبی ورود آن به جریان خون و بهره گیری از آن بستگی دارد. غلظت گلوکز پس از مصرف غذا به صورت گلیکوژن در کبد ذخیره می شود تا در زمان گرسنگی مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: گلوکز خون حداکثر تا 4 ساعت بعد از وعده غذایی به میزان قبل از غذا کاهش می یابد. هرچند غلظت گلوکز خون در صورت تداوم گرسنگی گاهی اوقات پایین می آید و ذخایر گلیکوژن کبد پس از 24 ساعت مصرف می گردد.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: اختلال در تعادل گلوکز می تواند منجر به افزایش قند خون و یا کاهش آن شود. بنابراین بهتر است که افراد از مصرف مواد قندی که سطح گلوکز خون را به یک باره افزایش می دهد جلوگیری کنند تا این تعادل گلوکز در بدن به هم نخورد.
انتهای پیام/ ب