سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه مواد غذایی می توانند خطر بروز نقایص جنینی را برطرف کنند

یک متخصص زنان و زایمان گفت: نقص دیافراگم مادرزادی(CDH) با تغذیه صحیح قابل پیشگیری است.

نوش آفرین ستاری متخصص زنان و زایمان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  گفت:نقایص جنین در دوره بارداری با مصرف اسید  فولیک قابل پیشگیری است،به خصوص برای مادرانی که بیماری صرع دارند یا دچار اختلالات متابولیکی و جذب مواد مغذی از روده هستند.

وی افزود:نارسایی قلبی،نقص دیافراگم مادرزادی و نقص در لوله عصبی از مشکلات دوره بارداری است که با مواد غذایی معینی قابل پیشگیری است.

ستاری اظهار کرد:نقص دیافراگم مادرزادی(شکاف کام) در اثر کمبود ویتامین E, ویتامین B12،رتینول،مواد معدنی و کلسیم در بدن مادر تشدید می شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد:نقص در لوله عصبی عوارض ناشی از کمبود B9،B12و اسید فولیک در غذای مادر است و مصرف زیاد روغن  نقص در قلب جنین را در پی دارد.


انتهای پیام/
برچسب ها: جنین ، زایمان ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.