به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی افزود: چون شرایط آماده سازی کله و پاچه در بسیاری از کشتارگاه های دام استان فراهم است، متصدیان واحدهای عرضه گوشت قرمز (قصابی ها) ملزم به نگهداری کله و پاچه به شکل تمیز شده در یخچال و در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد هستند.
نجاتی اضافه کرد: سایر فرآورده های خام دامی از جمله آلایش خوراکی (جگر و دل)، لاشه دام و مرغ نیز باید در یخچال و فرآورده های منجمد در دمای انجماد (منفی 18 درجه) نگهداری شود.
وی با اشاره به آغاز فصل گرما و فسادپذیری سریع مواد پروتئینی تأکید کرد: با متخلفین در این زمینه ضمن معرفی به مراجع قضایی، برخورد جدی و قانونی خواهد شد.
نجاتی، از مردم خواست در صورت مشاهده نگهداری کله و پاچه تمیز نشده و خارج از یخچال در مراکز عرضه، مراتب را از طریق سامانه 1512 به اکیپ های بازرسی دامپزشکی گزارش کنند.
انتهای پیام/ض