کهن زاده متخصص طب سنتی بیان کرد: تخم مرغ عسلی، سوپ جو، خوراک سبزیجات، مربای انجیر، عسل، سرکه با شیره و مربای تمشک بهترین غذاها برای باز کردن افطار است.
وی افزود: استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد به هیچ وجه مورد تایید طب سنتی نیست.
خوردن هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار نیز به هیچ وجه تایید نمی شود.
متخصص طب سنتی عنوان کرد: افراد خوردن سالاد به همراه روغن زیتون، کمی عسل، رب انار و لیمو ترش را در دستور وعده های غذایی خود در ایام افطار تا سحر قرار دهند.
انتهای پیام/ج