قم؛
بهترین غذاها برای باز کردن افطار
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ روزه داران در وعده افطار باید غذاهای ساده، زود هضم و سریع الجذب بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک، انرژی از دست رفته خود را تامین کند.

کهن زاده متخصص طب سنتی بیان کرد: تخم مرغ عسلی، سوپ جو، خوراک سبزیجات، مربای انجیر، عسل، سرکه با شیره و مربای تمشک بهترین غذاها برای باز کردن افطار است.

وی افزود: استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد به هیچ وجه مورد تایید طب سنتی نیست.

خوردن هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار نیز به هیچ وجه تایید نمی شود.

متخصص طب سنتی عنوان کرد: افراد خوردن سالاد به همراه روغن زیتون، کمی عسل، رب انار و لیمو ترش را در دستور وعده های غذایی خود در ایام افطار تا سحر قرار دهند.

انتهای پیام/ج