گفتنی است، در این رژیم غذایی خانم ها دو روز در هفته غذاهای کم کالری می خورند و 5 روز دیگر می توانند رژیم غذایی مدیترانه ای را دنبال کنند.
بررسی ها نشان می دهند، هر روز رژیم کامل کم کالری داشتن می تواند به بدن آسیب برساند وباعث ضعف و مشکلات جسمی و روحی شود.
اما در عوض رژیم غذایی کم کالری تنها چند روز در هفته می تواند باعث افزایش سلامت، حفظ تناسب اندام ، تنوع در خوردن غذا، جلوگیری از بروز استرس و افسردگی ناشی از عدم توانایی خوردن انواع مواد غذایی و در نهایت پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه در بانوان شود.
متخصصان اعتقاد دارند یکی از فاکتورهای اصلی ابتلای زنان به سرطان مرگبار سینه رژیم غذایی آنها است، هر چقدر در غذای آنها مواد شیرین و پرچرب وجود داشته باشد میزان رسیدن مواد قندی به سلول های سینه ، افزایش تقسیم سلولی و درنهایت ایجاد بافت های سرطانی افزایش می یابد.
در این وعده های روزانه افراد باید بیشتر نوشیدنی هایی شامل میوه و سبزیجات تازه، خوراکی های کم کالری، گوشت سفید، انواع اسموتی ها، لبنیات کم چرب بویژه ماست و نان رژیمی مانند جو مصرف کنند.
اما درسایر روزهای هفته می توانند خوراکی های مورد علاقه خود را به میزان کافی مصرف کنند که شامل انواع پروتئین حیوانی ، میوه وسبزیجات، غذاهای پخته شده با روغن سرخ کردنی ، لبنیات پرچرب و حتی شیرینی و شکلات است.
تحقیقات نشان می دهند علاوه بر رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات تازه، حفظ تناسب اندام، انجام ورزش، دوری از استرس و استعمال دخانیات نیز می تواند در جلوگیری از بروز تومورهای سرطانی در بدن بانوان موثر باشد.
منبع: Medical Daily
انتهای پیام/