احمد شاکری، پژوهشگر و منتقد ادبی عرصه داستان در خصوص آخرین آثاری که برای ارائه به بازار کتاب آماده کرده است، به خبرنگار
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: من بعد از 10 سال به عرصه داستاننویسی برگشتم و داستان بلندی با عنوان «بیاسمی» نوشتم.
وی افزود: نگارش این داستان به اتمام رسیده و هم اکنون در مرحله رایزنی برای توافق با ناشر هستم.
این پژوهشگر در پاسخ به این سؤال که چه شد به عرصه داستاننویسی برگشتید، اظهار داشت: برخی از ضرورتها و اولویتهایی که در حوزههای پژوهشی و نظریهپردازی وجود داشته و دارد، من را وارد حوزه پژوهش و نقد کرد اما حالا بعد از 10 سال که از نگارش کتاب «انجمن مخفی» گذشته، امیدوارم که داستان بلند «بی اسمی» گشایشی باشد که در کنار کار پژوهشی به کارهای خلاقه بپردازم؛ زیرا این دو عرصه دو بال یک پرواز هستند.
شاکری ادامه داد: ادبیات دفاع مقدس همزمان به کارهای خلاقه و نظریهپردازی نیاز دارد.
این منتقد ادبی تصریح کرد: داستان 100 صفحهای «بیاسمی» به جنبههای معارفی و حکمی دفاع مقدس میپردازد.
شاکری در بخش دیگری از سخنانش به کتاب «سره از ناسره» اشاره کرد و گفت: این کتاب دربرگیرنده نقد منتقدانی چون مریم شریف رضویان، فیروز زنوزی جلالی، مهدی جهان، مریم مقانی، ابوالفضل طاهرخانی، کامران پارسینژاد، مرضیه آتشیپور و زهرا هرمزی بر آثاری مانند رمان «درد» نوشته محمد صادق کرمیار، «نامه سپید» به قلم سید هاشم حسینی، «سی مرد،سی مرغ» به قلم اکبر صحرایی و «در آفریقا همه چیز سیاه است» نوشته ساسان ناطق است.
وی افزود: انتشارات «سریر» کتاب «سره از ناسره» را منتشر میکند.
این پژوهشگر اظهار داشت: هم اکنون کتابی با موضوع گزارش مجموعه برنامههای تلویزیونی راجع به قصص قرآنی که در ماه رمضان سال گذشته از شبکه آموزش پخش شدند را در برنامه کاریام قرار دادم.
شاکری تصریح کرد: نگارش کتابی با عنوان «فلسفه داستان راستان» را به اتمام رسانده ام.
وی خاطرنشان کرد: انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی این کتاب را در دسترس مخاطبانش قرار میدهد.
انتهای پیام/