سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عکس/ یک سفر غذایی به ویتنام

سنبل هندی، زنجبیل ،نعناع ،گشنیز ،دارچین و فلفل قرمز و برگ ریحان تازه همگی مهم ترین ترکیبات در آشپزی ویتنامی هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیوه آشپزی این کشور جنوب شرقی آسیا به خاطر استفاده از تازه ترین مواد اولیه همیشه تحسین برانگیز و مورد توجه بوده است.
 
شهرت غذاهای ویتنامی سبب شده تا بعضی از آنها در منوهای جهانی در سرتاسر دنیا جای بگیرند.
 
اصلی ترین طعم این غذاها را با ارزانترین قیمت در خیابانهای ویتنام پیدا می کنید.
 
تازگی مواد اولیه ، استفاده از انواع سبزیجات و گیاهان دارویی و تنوع در بافت غذا : تُرد یا نرم ، آبدار یا خشک ، ظاهر رنگی غذاها ویژگی های ثابت غذاهای ویتنامی هستند اما با توجه به اینکه منطقه به منطقه جزییات تفاوت دارند. 

 

"بات چیان" یک میان وعده خیابانی است که برای تهیه آن خمیر درست شده از آرد برنج تا ترد شدن سرخ می شود و بعد با یک عدد تخم مرغ مخلوط شده و سپس برش های پاپایا، موسیر ،پیاز و سس فلفل قرمز به آن اضافه می شود. 

 

"بان می" در حقیقت یک باگت تازه است که با ترشی ، سبزیجات، پنیر ، گشنیز تازه ،سوسیس ،تخم مرغ و سس فلفل قرمز پر می شود. 

 

رل های تازه و خوشمزه "Goi Cuon" با سالاد سبز ،گوشت یا غذای دریایی و یک لایه گشنیز سرخ می شود و با سس ماهی خورده می شود.
 
 
 
" بان زئو" با میگو ، جوانه لوبیا و سبزیجات تازه که در ورقه های برنجی یا کاهو پیچیده می شود. 

 
 
"فو" سوپ نودل ویتنامی هاست که با نودل برنج ، گوشت و سبزیجات تهیه می شود و برای صبحانه و یا ناهار خورده می شود. 

 
 
"بان بو نام بو" یه کاسه نودل و ورمیشل که با برش گوشت گاو ،بادام زمینی ،جوانه لوبیا ،سبزی تازه ،موسیر خشک و ترد ،سس ماهی و فلفل قرمز آتشین تهیه می شود. 
 


"کائو لا" ظرفی از رشته فرنگی،گوشت،تن و تُرد تهیه می شود. 

 

"کا فی ترانگ" یا قهوه تخم مرغ قهوه مشهور ویتنامی هاست که با تخم مرغ درست می شود. 

 

"Xoi" از برنج چسبناک که با گوشت مرغ و سیب زمینی و موسیر تهیه می شود. 



منبع: توریسم آنلاین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.