سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزیده اخبار بین‌الملل مورخ بیست و هشتم اردیبهشت؛

از تداوم تحریم‌ها علیه تهران تا ننگ محاکمه جاسوسان ایران در عربستان و حمله چوپان داعشی در روسیه+فیلم

گزیده‌ای از اخبار جالب و خواندنی سراسر جهان ۱۳۹۵/۰۲/۲۸ را در اینجا مشاهده کنید.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ گزیده‌ای از اخبار جالب و خواندنی سراسر جهان را در تاریخ بیست و هشتم اردیبهشت ماه با کلیک بر روی لینک خبر بخوانید.
 
 
 
شش سال پیش انتشار تصاویری متفاوت از رئیس‌جمهور کنونی و فرماندار وقت کرواسی بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی را به اشتباه انداخت.
 
 
یک شبکه تلویزیونی آمریکایی در گزارشی اعلام کرد: ایران نمی‌تواند برای شکوفایی اقتصادی در دوران پساتحریم به صنعت نفت دل ببندد.
 
آخرین اخبار مربوط به گروه تروریستی داعش و اقدامات غیرانسانی این شیطان‌صفت‌ها را در اینجا مشاهده کنید.
 
 
جمعی از نمایندگان مجلس سنا در نامه‌ای خواستار برکناری معاون مشاور امنیت ملی اوباما شدند.
 
 
«رندی فوربس» ادعا می‌کند جزئیات حادثه بازداشت تفنگداران آمریکایی در خلیج فارس به حدی شوک‌آور است که اوباما از افشای آن سرباز می‌زند.
 
 
تروریست های داعش در عملیاتی انتحاری در چچن 6 نیروی پلیس را به شدت زخمی کردند.
 
 
گروه تروریستی داعش در یک اردوگاه در سوریه کودکان را برای انجام قتل آموزش می دهد.
 
 
 
دوربین فیلمبرداری بر روی عرشه یک کشتی باری، تصاویری خارق‌العاده از سفر دریایی آن ثبت کرده است.
 
 
عناصر گروه تروریستی داعش این بار به قبرستان مسیحیان در سوریه حمله ور شدند.
وزیر امورخارجه روسیه اعلام کرد واشینگتن باید با متحدان خود برای جلوگیری از ورود جنگجویان خارجی به سوریه تعامل داشته باشد.
 
 
سی ان ان تصاویری از محبوب ترین بناهای تاریخی سراسر جهان را منتشر کرد.
 
فرماندار ایالت تگزاس آمریکا ضمن مطرح کردن ادعاهای بی‌اساس درباره کشورمان، اعلام کرد این ایالت تحریم‌های ایران را لغو نمی‌کند.
 
 
کاخ سفید اعلام کرد اجازه نمی‌دهد مشاور "باراک اوباما" درباره سخنانش درخصوص مذاکرات هسته‌ای ایران در کنگره شهادت دهد.
 
 
 
اطلاعات نشان می‌دهد تولیدکنندگان نفتی برای بقا به محدوده قیمت ۷۰ تا ۸۰ دلاری نیاز دارند که تحقق این امر در سال آینده بعید به نظر می‌رسد.
 
 
یکی از اساتید دانشگاه الازهر مصر کوه طور را مقدس‌تر از مکه مکرمه دانست!
 
 
 
نشریه هیل در گزارشی نوشت: رئیس کمیته ملی دموکرات‌های آمریکا دونالد ترامپ را تهدیدی واقعی خواند.
 
 
پایگاه تحلیلی نیوزمکس در گزارشی نوشت موشک‌های فراصوت روسیه و چین، سامانه‌های دفاع موشکی را در جهان به چالش می‌کشند.
 
 
 
نخست‌وزیر انگلیس گفت بیش از آنکه اتحادیه اروپا به انگلیس نیاز داشته باشد، این انگلیس است که به اتحادیه اروپا نیاز دارد.
 
 
بخشی زیادی از خوراک‌ها به‌وسیله جشنواره‌های غذا در گوشه و کنار دنیا معرفی می‌شوند.
 
 
 
دونالد ترامپ روز چهارشنبه با هنری کیسینجر دیدار خواهد کرد.
 
 
پلیس عراق اجساد یک خانواده را که درصدد فرار از دست داعش در منطقه حویجه بودند، درحالی پیدا کرد که از تشنگی جان باخته بودند.
 
 
 
یک شبکه تلویزیونی آمریکایی گزارش داد ناظران بازار نفت به این نتیجه رسیده‌اند که تهدید عربستان به افزایش تولید نفت‌ تنها یک بلوف بوده است.
 
 
وزیر خزانه‌داری آمریکا در نشستی بار دیگر تأکید کرد که تحریم‌های غیرهسته‌ای علیه ایران کماکان پابرجاست.
 
 
 
گیت‌استون در گزارشی نوشت: تهران با «جنگ نرم» و «دیپلماسی لبخند» برتری نظامی آمریکا را خنثی کرد.
 
 
دیده‌بان حقوق بشر از عربستان سعودی به علت محاکمه افرادی که ریاض آنان را «جاسوس ایران» خوانده است، به شدت انتقاد کرد.
 
 
 
رئیس جمهور جوان و پرحاشیه کرواسی عصر امروز وارد تهران شد.
 
 
 
نیروهای کرد پس از بازپسگیری شهر «سلوک» سوریه از تروریست‌های داعش، گوری جمعی متشکل از اجساد هزاران غیرنظامی را در آن یافتند.
 
 
انتهای پیام/
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.