سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر بهداشت در حاشیه افتتاح بیمارستان امام خمینی(ره) آمل،

قانون تجمیع بیمه ها 5 سال خاک خورد/ مردم در پوشش برخی از داروها توسط بیمه ها سردرگم شده اند

وزیر بهداشت در حاشیه افتتاح بیمارستان 217 تختخوابی امام خمینی(ره) ابراز امیدواری کرد تا گسترش خدمات در حوزه سلامت به افزایش رضایتمندی مردم منجر شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسن هاشمی صبح امروز در حاشیه افتتاح بیمارستان امام خمینی(ره) آمل، با اشاره به وجود چندین بیمارستان دیگر در این شهرستان، نیمی از آنها را فرسوده دانست که نوسازی و توسعه زیرساخت ها را ضروری می کند.

وزیر بهداشت اظهار داشت: امکانات مناسبی از نظر تشخیص، جراحی و نیروی انسانی در این بیمارستان وجود دارد و استان مازندران از نظر سرانه نیروی انسانی یکی از بهترین استان های کشور است که عمده متخصصان، فوق تخصص ها، پزشکان، پرستاران و ماماهای فعال در استان مازندران، از افراد بومی هستند.

دکتر هاشمی با بیان اینکه در آغاز قبول مسئولیت وزارت وعده ایجاد 20 هزار تخت بیمارستانی در کشور تا پایان دولت را دادیم، گفت: تعداد زیادی از بیمارستان هایی که توسط وزارت بهداشت یا دیگر نهادها مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیاد مستضعفان، نیروهای مسلح، سازمان تامین اجتماعی و وزارت راه و شهرسازی در حال احداث است، تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد و تا پایان دولت به وعده خود عمل می کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به مشکل تعرفه ها  تصریح کرد: متاسفانه در جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی تا کنون موفقیت های زیادی نداشته ایم که در حال تلاش هستیم و بسیاری از سرمایه گذاران داخلی و خارجی نیز اعلام آمادگی کرده اند.

دکتر هاشمی افزود: اگر بخواهیم تعرفه ها را ارتقا دهیم بیمه ها نیز باید توانمند شوند و از مردم حمایت مالی کنند که ظرف دو سه هفته آینده در شورای اقتصاد به ریاست رییس جمهور بررسی می شود و امیدواریم که به راهکارهای مناسبی دست یابند که در این صورت می توان شاهد جهشی متفاوت در توسعه زیرساخت ها، ساخت بیمارستان از نظر کیفیت و تعداد بود.

وزیر بهداشت وضعیت ساخت، اداره و اقدامات نرم افزاری بیمارستانها توسط سرمایه گذاران خارجی را متفاوت با بیمارستان های موجود در کشور دانست و اضافه کرد: امیدوارم بتوانیم دستگاه های مرتبطی همچون وزارت اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی را به گونه ای متقاعد کنیم که در آینده ای نزدیک شاهد ساخت بیمارستان های بزرگ، مجهز و مدرن باشیم زیرا حاصل آن احترام و توجه بیشتر به مردم است.

دکتر هاشمی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص وضعیت فعلی اجرای پزشک خانواده، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر در شهرهای کمتر از 50 هزار نفر به طور کامل اجرا شده البته در استان مازندران، کل استان تحت پوشش پزشک خانواده قرار دارد.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه مردم و ارائه دهندگان خدمت در طرح پزشک خانواده مشکلاتی دارند، اضافه کرد: باید اجبار به ارجاع در طرح پزشک خانواده را برداریم تا نارضایتی های موجود برطرف شود و امکان مراجعه مستقیم افراد و بیماران به پزشکان متخصص وجود داشته باشد اما اگر بیمار از مسیر ارجاع به سطح های بعدی خدمات مراجعه کرد، هزینه های کمتری را پرداخت می کند که هنوز با بیمه ها به نتیجه مفیدی نرسیده ایم.

دکتر هاشمی شکل گیری نظام ارجاع را مستلزم کنار گذاشتن الگوهای ناموفق اجرای پزشک خانواده از برخی از کشورها دانست و گفت: در بیش از دو سال گذشته سعی کرده ایم که تجارب و الگوهای ناموفق برخی از کشورها در اجرای پزشک خانواده را کنار بگذاریم.

وزیر بهداشت به آغاز تربیت تخصص پزشک خانواده در برخی از دانشگاه علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: امسال بالغ بر 80 نفر به عنوان دستیار در رشته پزشک خانواده تحصیل خود را آغاز کرده اند و برای یک دوره 5 ساله نیاز به تربیت 650 نفر در این رشته را داریم که به تدریج تربیت می شوند.

دکتر هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه متاسفانه دفترچه های بیمه روستایی ارزش دفترچه های بیمه سلامت ایرانیان را ندارد، گفت: دفترچه بیمه سلامت ایرانیان در هر جای کشور دارای ارزش است اما دفترچه روستاییان حتما باید از مسیر ارجاع به پزشکان شهری برسد.

وزیر بهداشت تاکید کرد: چندین بار اعلام کرده ایم که دفترچه های بیمه مردم باید یکپارچه شود و قانون تجمیع بیمه ها که 5 سال در قالب برنامه پنجم توسعه، خاک خورد نیز بر همین نکته تاکید دارد، تمام دفترچه ها جمع آوری  می شوند و دفترچه ای واحد برای تمام افراد صادر می شود که تمام افراد از حقوق مساوی برخوردار باشند.

دکتر هاشمی یکی از مشکلات موجود در حوزه سلامت را بی عدالتی در تفاوت ارزش دفترچه های بیمه هایی مانند تامین اجتماعی، روستاییان، سلامت، نیروهای مسلح و صنعت نفت دانست و گفت: مردم هم سردرگم شده اند زیرا یک دارو توسط بیمه های مختلف، حمایت های متفاوتی می شود و در برنامه پنجم توسعه نیز تجمیع بیمه ها وجود داشت اما علی رغم تلاش های متعدد ما به نتیجه نرسید و شنیده ام که در برنامه ششم توسعه نیز این مورد حذف شده و اگر این مشکلات برطرف نشود، اداره حوزه سلامت و تحمل چنین وضعیتی برای بیماران، دشوار می شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.