سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبادان؛

خواص درمانی طالبی

طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان حتی در آن سوی دنیاست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛ طالبی شیرین و خوشبوتر از گرمک است.

 قسمت های مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از:میوه و تخم میوه.طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینA است و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شود.

در یک فنجان آب طالبی فقط 56 کالری انرژی وجود دارد ولی 129% نیاز روزانه ما به ویتامینA را تامین می کند که تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه واضح است.

خواص درمانی گرمک و طالبیطالبی میوه ای اشتها آور است.طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.

خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.