سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادعای چاووش‌اوغلو: متاسفانه نقش ایران در سوریه مثبت نیست

وزیر خارجه ترکیه با تاکید بر گرمی روابط آنکارا و ریاض، در اظهاراتی مداخله‌جویانه مدعی شد سیاست‌های ایران درباره سوریه، «اشتباه و خطرناک» است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مولود چاووش‌اوغلو در اظهاراتی که در شماره امروز روزنامه «خبرترک» منتشر شد، با تاکید بر اینکه یکی از اولویت های سیاست خارجی ترکیه پس از انتصاب وی به سمت وزیر امور خارجه  بازگرداندن روابط با عربستان به روند عادی بود،‌ گفت : روابط ما با عربستان اکنون هر روز بیش از پیش بهتر می شود. 

وی خاطر نشان کرد، پس از کودتا در مصر، روابط ترکیه و عربستان کمی به سردی گراییده بود. 

چاووش اوغلو گفت : عربستان و امارات عربی متحده دو کشور مهم جهان اسلام و منطقه هستند و روابط خوب با این دو کشور برای ثبات ، آینده و امنیت منطقه حائز اهمیت است. 
وزیر امور خارجه ترکیه گفت : هدف اصلی سفر اخیر من به عربستان شرکت در مراسم یادبود سعودالفیصل، وزیر خارجه سابق عربستان سعودی، بود. 

وی افزود : شمار زیادی از مقامات کشورهای مختلف در این مراسم شرکت کردند، اما تنها وزیر امور خارجه که ملک سلمان خواستار دیدار خصوصی با وی شد ، من بودم. این موضوع نشانگر سطحی است که روابط ترکیه به عربستان به آن رسیده است. 

وزیر امور خارجه ترکیه با بیان اینکه با پادشاه عربستان درباره نتایج اجلاس اخیر سران سازمان همکاری اسلامی در استانبول و روابط دوجانبه ترکیه و عربستان گفتگو کردیم ، افزود : با هر مقامی که در منطقه دیدار می کنیم همواره موضوع سیاست های ایران مطرح می شود. سوریه نیز موضوع دیگری است که همواره در دیدارها با مقامات منطقه مطرح می شود زیرا آینده  سوریه برای همه کشورهای منطقه با اهمیت است. 

چاووش اوغلو در اظهاراتی مداخله‌جویانه مدعی شد: «نقش ایران در سوریه آشکار است. متاسفانه این نقش چندان مثبت نیست. ما هرگاه که با مقامات ایرانی دیدار می کنیم این موضوع را گوشزد می کنیم که سیاست های تفرقه‌افکنانه و فرقه‌گرایانه آنان اشتباه و خطرناک است.»

وزیر امور خارجه ترکیه گفت : آنان باید سیاست حمایت از بشار اسد را رها کنند. در عراق نیز همین مشکل وجود دارد. منظور من فقط چند سال اخیر نیست. از زمان بر سر کار آمدن نوری مالکی متاسفانه این سیاست فرقه گرایی و در انزوا قرار دادن دیگران به صورت جدی عراق را متزلزل کرد.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۰۵ ۳۱ تير ۱۳۹۵
عجب ریز میبینمت، اغلو پغلو، شما هم دم در اوردید مرغک
ناشناس
۱۳:۱۷ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
حامیان داعش لطفا Shut up / سیاست های تفرقه‌افکنانه و فرقه‌گرایانه ... مسخره دیگه همه عالم می دونن منشا جنگ تو سوریه و عراق از کجاست نفهم بفهم