صلاحالدین دمیرتاش در نشست اعضای حزب دموکراتیک خلق ها در شهر ازمیر گفت:«حزب عدالت و توسعه به ریاست رجب طیب اردوغان واحمد داووداغلو توان مقابله و پاسخ دادن به حملات خمپاره ای عناصر داعش به شهر مرزی کیلیس را ندارد چون میترسد گروههای تروریستی اسرار خطرناکی درباره همکاری دو طرف را افشا کنند. »
دمیرتاش همچنین حملات نظامی ارتش ترکیه در شهرهای کردنشین جنوب شرق این کشور را محکوم کرد.
این نماینده مجلس، که مخالف دولت ترکیه است، تاکید کرد نیروهای امنیتی ترکیه با تانک ها و هواپیماهای جنگی شهروندان کُرد را در مناطق جنوب شرق کشور می کشند، اما جرات ندارند حتی یک گلوله به سوی تروریست های داعش در خاک سوریه که صدها هسته مخفی در ترکیه دارند، شلیک کنند.
در ادامه این گزارش آمده است: دمیرتاش در این نشست همچنین بخشی هایی از رسوایی های فساد مالی و اخلاقی، دزدی ها و رشوهخواری اردوغان، نزدیکان وی و اعضای حزب عدالت و توسعه را متذکر شد.
دمیرتاش نظام حاکم ترکیه را به نازیها تشبیه و تاکید کرد هیتلر و اردوغان تفاوتی با هم ندارند چون نظام حاکم ترکیه هم در شرایط کنونی همه نهادها ، مراکز دولتی و رسانه ها را تحت کنترل دارد و می کوشد تمام مخالفان سیاسی ، مردمی و رسانه ها را سرکوب کند.
شاید داری از جای دیگه میسوزی!!!
تو نوکر همون کسایی هستن که میخواستن ایرانو تکه تکه کنه!
لطفا خفه شو!!!!!!!