سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش خطر بیماری های قلبی با مصرف میوه

مصرف میوه های تازه خطر مرگ در اثر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس جدید ترین مطالعات انجام شده، مصرف میوه های تازه به صورت روزانه، می تواند خطر مرگ در اثر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

محققان دانشگاه آکسفورد در انگلستان به تازگی نتایج این یافته ها را در جدیدترین شماره مجله پزشکی به چاپ رسانده اند.

بررسی ها نشان می دهند، بر همین اساس انجام روزانه 30 دقیقه ورزش ملایم و نیز مصرف میوه های تازه در کنار داشتن رژیم غذایی سالم می تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن را در افراد بویژه سالمندان کاهش دهد.

براساس گزارش ها در کشور ایالات متحده تنها 13 درصد از جمعیت بزرگسالان در طول روز به اندازه کافی میوه مصرف می کنند.

کارشناسان اعتقاد دارند کم مصرف کردن میوه یکی از دلایل اصلی بالا بودن نرخ ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در کشور چین و مرگ میلیون ها انسان در این کشور است.

در کشور چین بر اساس آمارها بیش از 200 هزار نفر قبل از سن 70 سالگی بر اتر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی جان خود را ازدست می دهند.

پژوهشگران اعتقاد دارند یک ارتباط قوی بین مصرف میوه تازه و جلوگیری از بروز حملات قلبی عروقی وجود دارد و می توان آن را در میزان بالای ابتلای چینی ها به مشکلات قلبی با توجه به رژیم غذایی کم میوه سنتی در آن کشور مشاهده کرد.

کارشناسان بالاترین و اثر بخش ترین میوه ها به لحاظ سلامت را  سیب و پرتقال می دانند و توصیه می کنند افراد حتما این میوه ها را در فصولی که آنها به صورت تازه وجود دارند، در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند.


منبع: medical new


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.