سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان؛

پیشرفت ورزش بدون حمایت از بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست

معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان گفت: حدود 13 هزار هیئت ورزشی طبق آمار سال 93 در کل کشور فعال بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ امیررضا خادم امروز در نشست هم‌اندیشی با جامعه ورزش استان همدان اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان به طور متوسط برای این هیئت فقط 250 هزار تومان هزینه کرده است که این مبلغ بسیار ناچیز بوده و اگر حمایت‌های بخش خصوصی و جذب اسپانسر نباشد قطعا پیشرفت در حوزه ورزش امکان‌پذیر نمی‌شود.

وی گفت: بسیاری از مشکلات هیئت‌های ورزشی در رابطه با مباحث مالی است که ضرورت دارد مجمع‌های هیئت‌های ورزشی و اداره کل ورزش و جوانان افرادی را برای ریاست هیئت های ورزشی انتخاب کنند که برای جذب اسپانسر مالی برنامه داشته باشد.

معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان افزود: با بودجه کم دولتی امکان حمایت از همه هیات های ورزشی به خصوص در شهرستانها وجود ندارد که برای هزینه‌کرد بودجه دولتی نیز اولویت اول برای بانوان و در مرحله دوم اولویت با رشته‌هایی بوده که در بحث آمایش جغرافیایی مطرح شده‌اند.

امیررضا خادم افزود: شرایط مالی در ورزش کشور مساعد نیست و در چنین شرایطی باید زمینه ورود بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در ورزش را بیش از پیش فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: ازسوی دیگر، حمایت از بخش خصوصی در ورزش بسیار مهم است؛ باید با اتخاذ تدابیری بخش خصوصی سرمایه گذار در ورزش مورد حمایت قرار گیرد.

وی اظهار کرد: باید بررسی جدی‌ صورت بگیرد و آن هیئت هایی که می‌توانند جاذبه ببیشتری برای خیرین و شرکت‌های خصوصی ایجاد کنند، مشخص و در این راستا گام برداشته شود تا هیئت ها در این امر پیشرو باشند. ضمن اینکه اداره‌کل ورزش و جوانان نیز باید از این هیئت ها بیشتر حمایت کند.

معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان افزود: بخش خصوصی با هزینه خود برای اعتلای ورزش تلاش می کند و دست اندرکاران ورزش نیز باید به نحو احسن سرمایه گذاران بخش خصوصی را تکریم کنند.

دکتر خادم اظهار کرد: در حال حاضر نیز کل بودجه جاری وزارت ورزش و جوانان که در کشور توزیع می‌شود، 160 میلیارد تومان است که نزدیک به 70، 80 میلیارد تومان آن به فدراسیون‌ها داده می‌شود و از مابقی آن نیز برای مدیریت ورزش کل کشور استفاده می‌شود.

وی افزود: از آنچه توزیع می‌شود، آن مبلغی که به هیئت های سطح کشور می‌رسد، بسیار ناچیز است، پس اگر قرار باشد ما این پول را از بخش خصوصی دریافت نکنیم، چگونه می‌توانیم این موارد را مدیریت کنیم؟ بر اساس قانون اساسی، ورزش باید خصوصی باشد ولی این اتفاق نمی‌افتد.

وی در ادامه عملکرد هیات ها و باشگاه های استان را مثبت ارزیابی و اظهارکرد: با ظرفیتی که از ورزش همدان سراغ داریم، هیات های ورزشی استان باید برای افزایش تعداد باشگاه های ورزشی تلاش کنند.

معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان‌های وزیر ورزش و جوانان در ادامه خاطرنشان‌کرد: عملکرد اداره‌کل ورزش و جوانان همدان در حوزه تعامل با نمایندگان مجاس راضی‌کننده بوده است و جا دارد از این اداره‌کل تشکر کنیم.

خادم با قدردانی از حمایت دستگاه ورزش از مستعدین المپیک افزود: با تلاش هایی که در ورزش استان در حال انجام است، انتظار داریم استان همدان نتایج مطلوبی را در مسابقات المپیک و مسابقات آسیایی 2018 کسب کند.

وی خواستار همکاری شهرداری همدان با اداره کل ورزش و جوانان استان شد و اظهارکرد: شهرداری در ترویج ورزش نقش مهمی را ایفا می کند و طبق قانون این نهاد باید از باشگاههای ورزشی حمایت کند.

معاون حقوقی ، مجلس و امور استانهای وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: حدود 13 هزار هیئت ورزشی طبق آمار سال 93 در کل کشور فعال بوده است که وزارت ورزش و جوانان به طور متوسط برای این هیئت فقط 250 هزار تومان هزینه کرده است که این مبلغ بسیار ناچیز بوده و اگر حمایت‌های بخش خصوصی و جذب اسپانسر نباشد قطعا پیشرفت در حوزه ورزش امکان‌پذیر نمی‌شود.

انتهای پیام/د
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.