سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک؛

استفاده از همه فرصت ها و ظرفیت ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: باید از تمام فرصت ها و ظرفیت ها در اجرای درست و صحیح اقتصاد مقاومتی استفاده كرد و فكر وابستگی به كشورهای خارجی برای حل مشكلات اقتصادی را از ذهن خود بیرون كنیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، آیت الله دری نجف آبادی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان در اراک گفت: اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری در سایه تدابیر حكیمانه مسئولان امر محقق می شود و باید در این مسیر از برنامه ریزی های سطحی پرهیز شود.

امام جمعه اراک افزود: رهبر معظم انقلاب بر حسب ضرورت و شرایط كشور در منطقه و حتی جهان، مردم و مسئولان را نسبت به تحقق اقتصاد مقاومتی و ضرورت اقدام و عمل در این عرصه ملزم كردند كه آحاد جامعه باید برای تحقق این مهم بسیج شوند.
 
وی مدیریت صحیح نیروها و بهره وری در منابع انسانی را از دیگر راهكارهای اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: تقویت انگیزه نیروی انسانی با بهره گیری از فرهنگ قرآن و اهل بیت(ع)، برای مشاركت بی وقفه در تولید محصولات با كیفیت امری اساسی است كه مسئولان باید به آن توجه ویژه داشته باشند. 

آیت الله دری نجف آبادی سوء مدیریت ها، راندمان پایین كار مفید، هدر رفت انرژی و سرمایه ملی را مهمترین عوامل عقب افتادگی صنایع ایران عنوان كرد و گفت: آحاد جامعه به خصوص مدیران دستگاه های اجرایی و صاحبان صنایع باید با عزم و اراده جدی در راستای اصلاح وضعیت صنعتی و اقتصادی موجود كشور گام بردارند. 

امام جمعه اراك استان مركزی را یكی از چهار قطب صنعتی كشور عنوان كرد و گفت: متاسفانه با وجود استقرار حدود سه هزار واحد صنعتی در نقاط مختلف این استان بازده میانگین صنایع به 50 درصد هم نمی رسد كه این مهم در نتیجه واگذاری های غیر اصولی و سوءمدیریت ها محقق شده است. 

وی گفت: واگذاری های صنایع به بخش خصوصی بر اساس اصل 44 برای پیشرفت در صنایع و ایجاد رقابت سالم بین صاحبان صنایع برنامه ریزی شده بود اما این امر نه تنها پیشرفت و رقابتی بوجود نیارود بلكه موجب مشكلات جدید برای نظام جمهوری اسلامی شد. 

نماینده ولی فقیه در استان مركزی بی تفاوتی مسئولان ارشد استان به عملكرد شركت های صنعتی را یكی دیگر از مشكلات صنایع استان عنوان كرد و گفت: قیمت آلومینیوم از سه سال پیش تاكنون بیش از سه برابر شده است اما شركت ایرالكو همچنان اقدامی در راستای تكمیل مجتمع آندسازی خود نمی كند. 

وی خواستار بازنگری در قانون بانكداری كشور شد و گفت: بانك ها به جای اینكه پشتیبان مردم و صنعت باشند تنها به منافع خود فكر می كنند و از بهره های عقب افتاده بدهكاران نیز بهره های كلان دریافت می كنند.
 
امام جمعه اراك استقبال از سرمایه گذاران را مهمترین راه نجات صنایع استان از ركود عنوان كرد و گفت: دستگاه های خدماتی از قبیل ادارات برق، گاز، آب و اداره كل راه و شهرسازی در این خصوص مسئولیت بیشتری بر عهده دارند. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود برجام را یكی موفقیت های چشمگیر دولت یازدهم عنوان كرد و گفت: اجرایی شدن این مهم و رفع تحریم ها علیه ایران موجب برقراری ارتباط مالی و بانكی با كشورهای دیگر شده و زمینه حضور هرچه بیشتر صادركنندگان و تولید كنندگان داخلی در بازارهای جهانی و افزایش درآمد اقتصادی، ارز آوری و اشتغالزایی را در كشور فراهم کرده است .  

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزی نیز در این نشست گفت: تاكنون دو هزار و 666 انواع پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری بالغ بر 130 هزار میلیارد رالس در نقاط مختلف استان مركزی صادر شده كه در صورت فعالیت همه این پروانه های بهره برداری بیش از 121 هزار فرصت شغلی ایجاد می شود.

 حاجی پور افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان مركزی كمیته راهبردی متشكل از كارشناسان و صاحبان صنایع موفق استان در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزی تشكیل شده است. 

بابایی رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی نیز گفت:  آبیاری نوین و تحت فشار در اولویت برنامه های جهاد كشاورزی استان مركزی در سال گذشته بود كه بر این اساس بیش از دو هزار و 700 هكتار از اراضی كشاورزی نقاط مختلف استان به این نوع آبیاری تجهیز شدند.
 
وی با بیان اینكه 10 هزار هكتار از اراضی استان مركزی در سال جاری به آبیاری نوین و تحت فشار تجهیز می شوند افزود: هم اكنون 54 هزار هكتار از اراضی این استان به آبیاری نوین تجهیز شده اند.
 
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی با بیان اینكه در سال گذشته 225 هزار تن گندم از كشاورزان این استان خریداری شد افزود: تعهد استان در سال جاری 339 هزار تن است. 

وی تولید 70 درصد از روغن مورد نیاز كشور را مهمترین برنامه جهاد كشاورزی استان مركزی عنوان كرد و گفت: سال گذشته بیش از 12 هزار تن دانه ها نباتی در نقاط مختلف استان كشت شد. 

انتهای پیام/پ

برچسب ها: اقتصاد ، مقاومتی ، راندمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۷ فروردين ۱۳۹۵
مطالب عالی است
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۷ فروردين ۱۳۹۵
مطالب عالی است