به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ،سردار غلامعلی ابوحمزه با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: سپاه و بسیج از سالها قبل زمینههای تحقق اقتصاد مقاومتی را آغاز کرده و گامهای خوب و مثبتی در این حوزه برداشته است.
وی محرومیت زدایی، ارائه طرح های اقتصاد مقاومتی، روی آوردن به صنایع تبدلی و زوده بازده و اردوهای جهادی را از محورهای اصلی سپاه و بسیج در راستای نهادینه سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه برشمرد و بیان کرد: در این رابطه از ابتدای کار، بسیج با همراهی اقشار مختلف جامعه در ایجاد بنگاههای کوچک زوده بازده، علاوه بر ارائه آموزشهایی با رویکرد مهارتآموزی، اعطای تسهیلات بانکی و اصلاح الگوی مصرف را نیز در دستور کار خود قرار داده است.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان به فعالیت بسیج سازندگی در عرصه های مختلف اشاره کرد و افزود: با توجه به ظرفیتهای بالای استان همدان در بخش کشاورزی و دامداری بسیج سازندگی فعالیتهای قابل توجهی در 13 عرصه در سطح استان داشته که ارائه آموزشهای لازم، حمایت از تولید داخلی و بازاریابی محصول تولیده شده از جمله این فعالیت ها بوده است.
وی پرورش زنبور عسل، ماکیان، شترمرغ، دام سبک و سنگین و پرورش آبزیان تولید کود ورمی کمپوست، کشت گیاهان دارویی، تولیدات گلخانه ای، پرورش قارچ و اصلاح باغات را از جمله عرصه هایی عنوان کرد که تاکنون با ارائه تسهیلات از سوی بسیج سازندگی، برای افراد مختلف زمینه ایجاد اشتغال را مهیا ساخته است.
ابوحمزه روی آوردن به صنایع تبدیلی و توجه به ظرفیت کشاورزی و صنایع دستی هر شهرستان از جمله سفال، مبل و منبت، تولید عسل، صنایع فناوری لبنیات و صنایع ریسندگی و بافندگی را از دیگر اقدامات چند ساله اخیر بسیج در راستای رفع بیکاری و توجه به معیشت مردم برشمرد.
وی با بیان اینکه ضروری است که خروجی فعالیت های اقتصادی ایجاد اشتغال، توجه به معیشت مردم و بر طرف کردن رکود اقتصادی و بیکاری در جامعه باشد، گفت: در سال 93، 2هزار و 200 مورد و در سال 94 نیز در همین حدود، اشتغالزایی ایجاد شد.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه، این خروجی زمانی به مرحله اجرا در می آید که تمام دستگاههای اجرایی با همدلی و همفکری، هم افزایی و هم تعامل تنگاتنگ و سازنده داشته باشند، تأکید کرد: بسیج و سپاه با تمام توان آمادگی انتقال تجارب چندین ساله خود در حوزه اقتصاد مقاومتی و شناساندن الگوی های موفق این حوزه را دارد.
وی در ادامه به معاونت آموزش، پژوهش و فناوری در سپاه اشاره کرد و افزود: در این زمینه نیز بسیج با کمک و همیاری بسیج اساتید، بسیج علمی پژوهشی و بسیج دانشجویی برای حمایت و ساماندهی نخبگان عرصههای مختلف علمی و پژوهشی و توجه به اقتصاد دانش بنیان فعالیتهای در خور توجهی انجام داده است.
وی تعداد کارگروههای فعال در این معاونت را 10 کارگروه اعلام کرد و گفت: توجه به خلاقیت، ابتکار و نوآوری در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی در تثبیت اقتصاد مقاومتی و خودکفایی کشور مؤثر است.
ابوحمزه همچنین از دیگر اقدامات اساسی برای نهادینه سازی الگوهای اقتصاد مقاومتی در جامعه را فرهنگ سازی دانست و تصریح کرد: فرهنگ سازی در اقشار مختلف جامعه برای تحقق اقتصاد مقاومتی و روی آوردن به حمایت از تولید داخلی نخستین و مهمترین اقدام اساسی در این حوزه است و ضروری دستگاه های فرهنگی و ذی ربط نیز در این راستا هماهنگی دو چندانی داشته باشند و بیش از پیش وارد عرصه شوند.
انتهای پیام/ت