سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سبز شدن ویلا به جای برنج در اراضی مازندران

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر کشاورزان به دلیل بحران کم آبی و مشکلات موجود چوب حراج به زمین ها و شالیزارهایشان زده اند و این امر در آینده موجب شکستن کمر کشاورزی در این استان خواهد شد.

عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور و محمدآباد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: طی سالهای 81 و 82 تعدادی از زمین خواران زمین های کشاورزی را با قیمت پایین خریدند و با حدود 10 برابر قیمت به فروش رساندند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر این کشاورزان هستند که چوب حراج به زمین های کشاورزی و شالیزارهای خود زده اند که این امر در سال های آینده به شکستن کمر صنعت کشاورزی در مازندران می انجامد.

فیاضی در ادامه افزود: رشد ساخت و ساز در مناطق شمالی کشور موجب شده تا میزان مصرف آب در این مناطق افزایش پیدا کند و همین امر بخش کشاورزی با معضل کم آبی روبرو کرده است.

وی در ادامه گفت: بیشتر چاه های کشاورزی شک شده اند و 90 درصد آنها موتور برق ندارند و اگر کشاورزی بخواهد با هزینه خود موتور برق تهیه کند باید آب بها را بپردازد که این از وسع کشاورزی خارج است.

فیاضی بیان کرد: از طرف دیگر قاچاق و واردات قانونی و غیر قانونی برنج با قیمت پایین تر فشار مضاعف به کشاورزان وارد کرده است و همگی این عوامل و قیمت خوب زمین های کشاورزی آنها را به فروش زمین هایشان ترغیب می نماید.

وی با بیان اینکه در حادل حاضر کشاورز به جای محصول فروشی زمین فروشی می کند، افزود: تغییر الگوی کشت و ارزان کردن نهاده های اولیه و یکپارچه سازی زمین ها توسط دولت می تواند موجب شود تا بر بحران زمین فروشی در مازندران فائق بیاییم.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۴۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۵
اگه کشاورزی مقرون به صرفه باشه ، کشاورز زمین فروشی نمیکنه، چرا حساب نمیکنین ی زمین کشاورزی چقدر برای کشاورز درآمد ایجاد میکنه، من براتون حساب میکنم ، با فرض داشتن یک هکتار زمین کشاورزی و تولید ۲۰۵ تن برنج در هکتار ،قیمت تمام شده ۵۳۰۰ که خود مسولین اعلام کردن، قیمت ۶۰۰۰ تومانی فروش کشاورز به دلال و واسطه ها، عددی در حدود دو میلیون در هکتار برای یه سال دست کشاورز رو میگیره،
ناشناس
۰۹:۳۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۵
اینها برکات است