سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان؛

خطر آفلاتوکسین در آجیل های کهنه و تاریخ مصرف گذشته

آجیل ها از آن دسته مواد غذایی هستند که اگر در شرایط خاص خودشان نگهداری نشوند نه تنها خوردن آنها مفید نخواهد بود بلکه برای سلامتی مضر هم خواهد بود .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ زهره موسوی کارشناس ارشد تغذیه گفت: آفلاتوکسین نام سمی است که از قارچ های موجود در آجیل های کهنه تولید میشوند و عوارض سریع یا طولانی مدت در فرد مصرف کننده ایجاد خواهد کرد.


وی با بیان اینکه تا از سلامت آجیل مطمئن نشده اید از خرید آن پرهیز کنید افزود: آجیل نباید بوی نامطبوع، بوی ماندگی وترشیدگی بدهد وهمچنین از آجیل های فله ای براق ،رنگ شده خوداری کنید چرا که آنها از انواع کهنه و نامرغوبترین نوع آجیل ها هستند.

موسوی با اشاره به اینکه شهروندان از دستفروشان خرید نکنند و از فروشگاهای معتبر خرید کنند گفت: اگر می خواهید هر کدام از انواع خانواده آجیل را خریداری کنید بهتر است که نوع خام تهیه کنید چرا که ماندگاری بالاتری نسبت به نوع شور و یا بو داده ی آن دارند، همچنین از خرید آجیل با کپک زدگی ، وجود حفره وبقایای حشرات ریز مرده یا زنده خود داری کنید که از نشانه های آجیل کهنه و فاسد است.

کارشناس تغذیه با اشاره به این مطلب که گرمای زیاد باعث خراب شدن آجیل میشود گفت: پس از هر بار مصرف و پذیرایی آنها را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری کنید و مطمئن شوید که ظرف شما هوای داخل یخچال را به درون خود راه نمی دهد چرا که آجیل ها میتوانند به راحتی بوی مواد اطراف را به خود بگیرند.

انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.