انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
والا یزد هم ازکرمان جدا شده. حالا شیرینی سنتی کرمان که اصلش هم پسته ای هست متعلق به کرمان نیست؟!
خمیر را پس از استراحت ما بین دو کیسه فریزری به کمک وردنه باز کرده و قالب می زنند میزان یک قاشق چایخوری از مواد میانی (پودر شکر - پودر پسته )را وسط خمیر قرار داده و خمیر را می پیچیند.
قطاب را درون روغن داغ به طوری که روغن روی قطاب را بگیرد سرخ میکنند روغن اضافی قطاب را با قرار دادن روی دستمال کاغذی گرفته و پس از خنک شدن با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنند.