سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از این خوراکی‌ها به جای داروی ضد سکته مغزی کمک بگیرید

به دلیل عدم وجود داروی پیشگیری از سکته مغزی پزشکان مصرف برخی از مواد غذایی و اجتناب از مصرف برخی دیگر را برای در امان بودن از این بیماری تجویز می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پژوهشگران در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافته‌اند دارا بودن رژیم غذایی سرشار از گیاهان می‌تواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد.

گفتنی است، در بیش از 90 درصد موارد سکته مغزی، جریان خون به بخشی از مغز نمی‌رسد و این باعث قطع دریافت اکسیژن به بخشی از مغز و در نتیجه کشته شدن سلول‌های مغزی در آن قسمت می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند نوع دیگری از سکته مغزی، ایسکمی نام دارد و به خونریزی داخل مغز گفته می‌شود هنگامی که یک سلول دچار پاره‌‌گی می‌شود، سکته مغزی در صورت شدید بودن می‌تواند منجر به مرگ فرد شود اما سکته مغزی خفیف می‌تواند باعث آسیب‌های کمتر و افزایش طول عمر افراد شود.

پژوهشگران بر این اساس توصیه می‌کنند افراد از آنتی اکسیدان‌ها برای حفظ سلامت و کاهش خطر سکته مغزی استفاده کنند. آنتی اکسیدان‌ها همچنین می‌توانند خطر رادیکال‌های آزاد در بدن را کاهش دهند.

از جمله اقدامات مفید برای کاهش خطر سکته مغزی، خواب 7 الی 8 ساعت در هر شب، خوردن میوه بویژه مرکبات، مصرف بیشتر گیاهان و سبزیجات، مصرف پتاسیم و فیبر است.

براساس پژوهش‌ها، مصرف آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند باعث کاهش التهاب، جلوگیری از سفتی عروق، جلوگیری از بروز لخته خونی و نیز فشار و التهاب پایین خون شود.

از جمله برترین خوراکی‌های حاوی آنتی اکسیدان می‌توان گیلاس، کاهو و ماهی قزل‌آلا را نام برد.

از جمله دیگر نوشیدنی‌های مفید که از بروز سکته مغزی جلوگیری می‌کند می‌توان قهوه را نام برد، بررسی‌ها نشان می‌دهند مردانی که در روز حداقل یک فنجان قهوه می‌نوشند 20درصد کمتر از سایر افراد دچار سکته مغزی می‌شوند.

براساس تحقیقات با وجود بروز سکته قلبی در دوران سالمندی اما شروع این بیماری از دوران کودکی است و رژیم غذایی نامناسب کودکان باعث می‌شود تا سلامت عروق آنها به خطر بیفتد و در معرض این بیماری قرار گیرند.

پژوهشگران مصرف پتاسیم را نیز با کاهش خطر 21 درصدی سکته مغزی برابر دانسته‌اند، پژوهشگران پتاسیم را در سیب زمینی شیرین، لوبیا سبز و موز به میزان بالایی شناسایی کرده‌اند،

منبع: دیلی میل

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.