به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران از زاهدان؛ مبارکی افزود: این نوع روغن که از تفاله زیتون و با فرآیندهای حرارتی و با استفاده از حلال های شیمیایی استخراج می شود به دلیل کیفیت نامطلوب و احتمال فساد و همینطور وجود باقیمانده حلال هاقابلیت مصرف انسانی نداشته و عوارض می تواند داشته باشد.
وی ادامه داد: از این روغن تنها برای مصارف موضعی می توان استفاده کرد.
فیروزکوهی کارشناس تغذیه نیز با اشاره به سرانه بالای مصرف روغن در ایران و روی آوردن مردم به روغن های گیاهی گفت: این مساله باعث شده تا برخی سود جویان تلاش کنند تا روغن تفاله زیتون (پومیس) که مصرف آن غیر مجاز انسانی است را وارد سبد غذایی خانواده های ایرانی کنند.
انتهای پیام/