به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران از زاهدان؛ غلامحسین بامبری افزود: از مجموع سطح زیرکشت محصولات باغی مقدار 700 هکتار به کشت کنار اختصاص دارد که از این مقدار 200 هکتار را نهال و 500 هکتار را درختان بارور با میزان تولید 3000 تن محصول با تعداد 350 نفر بهرهبردار تشکیل میدهد.
وی ادامه داد: سطح زیرکشت این محصول نسبت به سال زراعی گذشته با توجه به توزیع تعداد 5700 اصله نهال 40درصد افزایش یافته است و از آنجائیکه درختان کنار با خشکی و شرایط گرمایی سازگار هستند دارای ریشههای بزرگ و عمیق بوده تا بهرهبرداری این گیاه از منابع آبی عمیق، با نگهداری آب کافی و همچنین در اختیار داشتن مواد معدنی در دورههای طولانی به هنگام خشک شدن لایههای بالایی خاک بشود.
بامبری خاطر نشان کرد: کنار گیاهی به شکل درخت یا درختچه همیشه سبز به ارتفاع 3 تا 8 متر با ارزش غذایی بالاست به طوری که گوشت میوه کنار در مقایسه با میوه سیب از مواد پروتئینی، فسفر، کلسیم، کاروتن و ویتامین (C) بیشتری برخوردار است و از نظر میزان فسفر، آهن، ویتامین (C)، ارزش کالری و کربوهیدارتها بر میوه پرتقال ارجعیت دارد.
انتهای پیام/