سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پلیس راهور ناجا :

اجرای طرح ویژه نوروزی پلیس راهور از 25 اسفند تا 15 فروردین

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: طرح ویژه نوروزی پلیس راهور در نوروز امسال برای خدمت رسانی به مردم سراسر کشور از 25 اسفند شروع می شود و تا 15 فروردین سال 95 ادامه خواهد داشت.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار تقی مهری رئیس پلیس راهور ناجا روز (یکشنبه) در نشست خبری اظهار داشت: این طرح که در کمیته ویژه ترافیک نوروزی مطرح و اجرایی خواهد شد ، روز سه شنبه 25 اسفند ماه با آغاز رزمایش پلیس راهور و تمام سازمان های امدادی و خدماتی کشور اجرایی و عملیاتی خواهد شد؛ ضمن این‌که رزمایش یاد شده در ضلع جنوبی مرقد امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد. 

وی به حوادث سال گذشته در طرح نوروزی 94 اشاره کرد و واژگونی خودروها را از جمله آن‌ها عنوان کرد و گفت: این حوادث در استان هایی همچون خراسان رضوی، فارس، سمنان و همچنین استان آذربایجان شرقی رخ داد.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: همچنین تصافات منجر به فوت در نوروز 94 در قریب به 40 درصد این واژگونی ها در پنج استان اتفاق افتاد.

سردار مهری افزود: بیشترین تخلفات در طرح نوروزی سال 94 هم شامل انحراف به چپ، سبقت بی‌جا، عدم توجه به جلو و سرعت غیرمجاز گزارش شد که ناوگان مسافربری نقش مهمی در پیشگیری حوادث جاده ای داشت.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: پلیس راهور با هماهنگی آموزش و پرورش برنامه هایی برای همیاران پلیس اجرا خواهد کرد و بهره گیری از ظرفیت بازرسان نامحسوس و اقدامات ویژه یکی از اهداف مهم پلیس در این طرح است تا پلیس راهور ناجا بتواند بهترین خدمات رسانی را برای مردم داشته باشد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.