سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالانه 1500 نفر به سرطان استرومال دستگاه گوارش مبتلا می‌شوند

در سال حدود هزار تا 1500 نفر در کشور به سرطان استرومال گوارش مبتلا می‌شوند که حداقل 50 درصد آنها درمان قطعی شده‌اند.

دکتر یوسفی دانشیار رادیوتراپی آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی در گفت‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: شانس پیشرفت بیماری و درمان‌های کمکی قبل و بعد از جراحی از مسائلی به شمار می‌رود که در رابطه با بیماری تومور استرومال دستگاه گوارش ( تومور استرومای دستگاه گوارش معمولاً در سلول‌های دیواره دستگاه گوارش بروز می‌کند) حائز اهمیت است که در سال 2002 دارویی جهت کاهش شانس عود این بیماری به نام ایماتینیب در جهان تولید شد که این دارو قبل و بعد از برداشتن تومور استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: سه سال پیش با همت وزارت بهداشت داروی ایماتینیب را در کشور تولید کردیم که خوشبختانه این دارو از لحاظ استانداردها و سایر موارد با داروی مشابه خارجی هیچ تفاوتی ندارد. در حال حاضر با اجرای طرح تحول این دارو برای همه بیماران رایگان ارائه می‌شود. در حالی که قبل از تولید این دارو بیماران مجبور به تهیه آن با قیمت‌های گزاف بودند چرا که تولید آن تنها در انحصار شرکت‌های آمریکایی و انگلیسی بود.

یوسفی اظهار داشت:‌ سالانه حدود هزار تا 1500 نفر در کشور به تومور استرومال گوارش مبتلا می‌شوند لذا درمان و تشخیص به موقع و استاندارد در این زمینه حائز اهمیت است. درصد قابل توجهی از بیماران پس از جراحی با داروی ایماتینیب شانس عود بیماری‌شان کاهش می‌یابد به طوری که می‌توان گفت حداقل در 50 درصد بیماران مبتلا به درمان قطعی رسیده‌ایم.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.