پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ارگانیک مواد غذایی طبیعی هستند که از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نشده است. این مواد غذایی در جلوگیری از ابتلا به سرطان در تمام افراد مناسب است.
فرحبخش بیان کرد: محصولات ارگانیک عبارتند از عسل، گوشت، مرغ، میوه ها و سبزیجات.
وی اظهار کرد: مواد غیر ارگانیک به علت جذب مواد شیمیایی به جداره میوه و شست و شوی نادرست به مرور زمان در بدن فرد تجمع کرده و باعث سرطان به خصوص سرطان گوارش می شود.
انتهای پیام/