دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: سوسیس و کالباس دارای ترکیبات گوشت فراوری شده هستند و حاوی موادی مثل نیترات، نیتریت و نیتروزامین هستند که مصرف زیاد آنها سرطان زا است و توصیه میگردد که در کمترین حالت ممکن استفاده گردد و ذائقه خود را به مواد فراوری شده از جمله سوسیس و کالباس عادت ندهیم.
وی افزود: بهتر است برای استفاده از گوشت، از منابع گوشت تازه استفاده کنیم که شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی است واستفاده از کالباس و سوسیس در مواقع اضطرای زمانی که دسترسی به غذای معمول نداریم استفاده کنیم.
وی در پایان گفت: استفاده از سوسیس و کالباس در دراز مدت باعث ایجاد سرطان گوارش مثل معده ومری و رودهی بزرگ یا کلون میگردد. علت ایجاد سرطان توسط این مواد بدلیل افزودنیهای موجود در آن است.
انتهای پیام/