سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

الکترودی به اندازه‌ی قوطی کبریت که به قطع نخاعی‌ها کمک می‌کند

یک گروه تحقیقاتی الکترود کوچکی ساخته‌اند که امیدوارند بتواند در سال 2017 به کسانی که قطع نخاع شده‌اند، کمک کند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ 39 دانشمند از 16 دپارتمان در دانشگاه ملبورن استرالیا، قطعه الکترونیکی ساختند که به عنوان مغز مصنوعی در بدن معلولان عمل می‌کند.

نتایج  اولیه روی موش‌ها نشان داد که این ابزار، عملکرد مناسبی در تحرک بخشیدن به افراد معلول دارد.

این گروه تحقیقاتی مغز مصنوعی قابل کاشت در بدن ساخته است  که افراد معلول را قادر به حرکت می‌کند. آنها امیدوارند این الکترود کوچک که در اندازه قوطی کبریت است، بتواند تا  سال 2017 به کسانی که قطع نخاع شده‌اند کمک کند.

این ابزار از طریق خون و تزریق و‌ریدی به بدن بیمار وارد می‌شود و سپس شروع به ایجاد سیگنال می‌کند، سیگنالی که برای کنترل حرکت ضروری هستند. این ارتباط دهنده انسان و ماشین شبیه قلب مصنوعی است. در قلب مصنوعی باید قلب از طریق سرخرگ‌ها به فعالیت بدن کمک کند؛ در این ابزار این مغز است که میزبان خواهد بود.

توماس اوکسلی از محققان این پروژه می‌گوید: ما موفق به ساخت اولین ابزار غیر تهاجمی شدیم که به درون رگ تزریق شده و وارد بدن می‌شود این ابزار به مغز رسیده و به بیمار  برای حرکت کمک می‌کند.

هدف محققان این است که به بیماران معلول امکان حرکت دهند. این ابزار سیگنال‌ها را به فرمان‌های الکتریکی تبدیل می‌کند و آنها را به سوی اندام‌های مختلف بدن ارسال می‌کند این ابزار یک نوع نخاع مصنوعی است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.