در ابتدای اجرا، پرواز همای به همراه گروه «مستان» به روی صحنه آمد و پس از سپری کردن دقایقی برای کوک کردن سازها رو به حضار گفت: به نام یزدان کارمان را شروع میکنیم و امیدوارم شب خوبی را در کنار هم داشته باشیم.
سپس شروع به اجرای اشعاری کرد که شاه بیت آن « خواجه در ابریشم و ما در گلیم/ عاقبت ای دل همه یکسر گلیم» بود را اجرا کرد. سپس قطعه «مادر» را تقدیم تمام مادران کرد و اشعاری که برای مادر شمالی خود سروده بود را اجرا کرد.
قطعه «مادر» از جمله پرطرفدارترین قطعات وی است. در حین اجرای قطعه بعدی قسمتی را نوازنده دف و سازهای کوبهای شروع به نواختن کردند و در میان اجرای آنها حضار با تشویقهای خود آنها را همراهی میکردند اما همای با اشارات خود آنها را به سکوت واداشت.
قطعه بعدی «دیوانه» نام داشت که در حین اجرا همای از هواداران خود میخواست که با وی در اجرای این قطعه همراهی کنند. سپس قطعه «حال پریشان» اجرا شد و قسمتی هم گروهنوازی در برنامه آنها وجود داشت که با استقبال خوبی روبرو شد.
سپس همای که با اشعار خاص خود، قطعه «گرگ» را که به نوعی پندهای اخلاقی مقابله با خشم در خود داشت را برای مردم زمزمه کرد و پیش از اجرای قطعه بعدی لحظاتی را که به کوک کردن سازهایشان میپرداختند مردم و علاقهمندان قطعات درخواستیشان را فریاد میزدند. همای پس از مدتی اشعار «بی من نخور شراب» را به همراه گروه آغاز کرد.
سپس لحظاتی نینوازان گروه «نینامه» را اجرا کردند و همای با توجه به اصالت شمالی که دارد، قطعهای شمالی و شاد را برای مردم اجرا کرد و برای حسن ختام برنامه خود قطعه «میهن» را انتخاب کرده بود که بارها و بارها اجرای این قطعه در کنسرتهایش باعث شده بود مردم ایستاده با وی همراهی کنند.
از حواشی این مراسم این بود که اجرای گروه «مستان» و «پرواز همای» به دلیل نبود گروه ارکستر به قطعاتی خاص محدود شود و رونق همیشگی در کنسرت وی علیرغم تلاشهای گروه دیده نمیشد. به همین سبب بسیاری از قطعات مورد علاقه حضار در این کنسرت اجرا نشد و نکته دیگر صرف زمان زیاد برای کوک کردن سازها در میان اجرای هر قطعه باعث میشد تا کنسرت وی گرمای همیشگی را نداشته باشد و گویی در تمام آن لحظات گروه تصمیم میگرفت که چه قطعاتی را اجرا کند.
انتهای پیام/