کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: هم اکنون در دنیا مسئله توان بخشی شناختی موضوع مهمی تلقی شده و سرمایه گذاری بسیاری نسبت به آن انجام شده است از این رو این مسئله یکی از ضروریات زندگی مردم در کشورهای پیشرفته است و از این جهت پرداختن به این موضوع در کشور مسئله مهمی به شمار میرود.
وی ادامه داد: در همین راستا پیشبینی میشود تا چند سال آینده بازار بزرگی در حوزه سلامت مغز ایجاد شود.
خرازی مرکز مغز و شناخت را مرکزی پژوهشی خدماتی که از تعامل بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و پژوهشکده علم شناختی شکل گرفته است معرفی کرد و بیان کرد: این مرکز قرار است الگویی برای توسعه در سطح کشور باشد که تهیه گایدلاینها، پروتکلهای علمی بازتوانی عصبی شناختی و محلی برای گردآمدن و آموزش دانشجویان و همکاران بالینی و درمانگران حوزههای علوم شناختی از جمله فعالیتهای این مرکز است.
دبیر ستاد توسعه علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: هدف از ایجاد مرکز مغز و شناخت؛ گردآمدن و تعامل میان اساتید و متخصصان حوزههای مختلف درمان برای استانداردسازی و ایجاد پروتکلهای علمی درمانی در حوزه توان بخشی شناختی بوده تا پس از تصویب در وزارت بهداشت به عنوان ابزاری در زندگی مردم به کار بسته شود.
وی خاطرنشان کرد: میتوان از این مرکز به عنوان مدلی برای سایر کشورها استفاده شود تا در تمام کشور مراکز مغز و شناخت تأسیس شود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/