به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه؛ مریم شیرمستی با اشاره به اینکه این ویژگی در خصوص ظروف از جنس روی هم
صدق میکند و استفاده از آنها برای پخت و پز مناسب نیست گفت: ظروف
آلومینیومی از بدترین ظروف برای پخت و پز است و تجمع آلومینیوم در سلولهای
مغزی میتواند آلزایمر را تشدید کند که این امر میتواند با استفاده از ظروف
آلومینیومی تشدید شود.
وی افزود: ظروف پیرکس، چدن و سرامیک در صورت نداشتن خش بهترین ظروف
برای پخت و پزاست و همچنین بهترین
ظروف برای نگهداری غذا خصوصا در یخچال ظروف استیلی هستند که زنگ نمیزنند.
انتهای پیام/ز