به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان از تولید نانوذرات سرامیکی با آب لیمو و شکر خبر داد و گفت: مقاوت در برابر فشارهای محیطی از مهمترین مزایای این سرامیک ها است که نانوذرات اکسید فلزی، همچون اکسیدهای تیتانیم، روی، آلومینیوم و آهن رایج ترین نانوذرات سرامیکی به شمار می روند.
فاطمه داور به کاربرد نانوذرات سرامیکی در توسعه تولید پوششهای ضد سایش اشاره کرد و افزود: استفاده از عصاره آبلیمو با داشتن عناصر منیزیم و کلسیم برای بهینهسازی و هدایت الکتریکی و شکر با عنصر ساکارز برای بهبود جدایی ذرات از یکدیگر و یکنواختی بهتر به ترتیب از مراحل اجرایی این روش است.
گفتنی است نتایج حاصل از این تحقیقات در مجله Journal of Sol-Gel Science and Technology به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/ب