سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

«سهراب و خیال پوچ» یک روایت طنازانه و تلخ از معضل جوانان است

تله فیلم «سهراب و خیال پوچ» طنز تلخی است که یک معضل اجتماعی در خصوص جوانان را روایت می‌کند.

بابک جمال کارگردان و تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از پخش یک تله فیلم اجتماعی با مایه طنز از شبکه نمایش سیمای جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: «سهراب و خیال پوچ» یک تله فیلم با مدیوم سینما است که قرار شده در ایام نوروز یا یکی از مناسبت‌های ولادت در اسفند ماه در شبکه نمایش به روی آنتن برود.

وی افزود: من در این فیلم تهیه‌کننده، مجری طرح و مدیر هنری هستم و نویسنده و کارگردان این فیلم علی فخار کارگردان با آتیه کشور است.

جمال با اشاره به خلاصه داستان «سهراب و خیال پوچ» گفت: «سهراب» جوان نخبه‌ای است که چشمانی ضعیف و چهره‌ای خنده‌دار دارد که به همین دلیل دوستان و همسایگان و آشنایانش او را مورد تمسخر قرار می‌دهند و دیوانه خطابش می‌کنند.

سهراب چیزی را اختراع کرده و مدت‌هاست متنظر حمایت یکی از ارگان‌ها برای ثبت و استفاده از آن است؛ اما هیچ خبری به دستش نمی‌رسد. او در یکی از روزها به صورت تصادقی چمدانی را پیدا می‌کند که در آن بسته‌های مواد مخدر قرار دارد. سهراب در توهمی کوتاه به فکر خودش و خرج کردن پول مواد مخدر برای اختراع خود می‌افتد و چمدان را به خانه می‌برد. این اقدام باعث دردسر او می‌شود.

وی در ادامه عنوان کرد: ساخت این فیلم به پایان رسیده است. موضوع این فیلم معضل تلخ اجتماعی است که ما به منظور توجه جوانان و اجتماع به این مسئله، پس از 4 ماه تحقیق میدانی و تشکیل کارگروه روانشناختی و روانشناسی برای انتخاب بازیگران اقدام کردیم. دو بازیگر اصلی این فیلم مهدی فقیه و میلاد شعبانی هستند. میلاد شعبانی از میان 120 نفر انتخاب شد و برای این نقش یک ماه کامل تمرین کرد. در حین ساخت فیلم یک حادثه برای میلاد اتفاق افتاد که خوشبختانه ختم به خیر شد.

تهیه کننده «سهراب و خیال پوچ» ضمن ابراز خرسندی از خلاقیت و انرژی عوامل فیلم عنوان کرد: گروه تولید با انرژی بودند و با ابتکار تصاویر خوب و جذابی ثبت شد. گاهی یک فریم عکس و تصویر و یا یک دقیقه فیلم یا موسیقی می‌تواند کار هزار جلد کتاب را کند و بیشتر موثر باشد.

جمال تصریح کرد: جامعه ما جوان و آسیب پذیر است و باید در فیلم‌ها و قصه‌ها نگاه ویژه‌ای به مواد مخدر و آگاهی رسانی به جوانان و اجتماع داشته باشیم و خوشحالم که در این راه یک قدم کوچک برداشتیم. یکی از دلایلی که تهیه کنندگی این اثر را پذیرفتم، جذابیت‌های بصری آن بود.


انتهای پیام/



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۳۲ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
بنام خدا
ازت درخواست دارم حتما فیلم ارزشی بساز برادر ارجمندم
براتون دعا می کنم
ناشناس
۲۱:۳۲ ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
بنام خدا
ازت درخواست دارم حتما فیلم ارزشی بساز برادر ارجمندم
براتون دعا می کنم
ناشناس
۱۴:۲۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
بنام حق
جناب جمال شما بگردن من حق دارید،اگر راهنمائی های شما نبود بنده به اینجا نمی ریسدم.
خوشحالم با کسی کار کردم که هم تخصص داره هم اخلاق.
خیلی دمت گرم حاجی
ناشناس
۱۷:۰۲ ۱۸ فروردين ۱۳۹۵
خیلی خوشحالم از موفقیتت
تو خیلی زحمت کشیدی از دانشکده تا الان میشناسمت
احسنت به همتت
منتظر کار جدیدت توو تابستانم
ناشناس
۲۳:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۴
عالی توپ