محمدرضا خان محمدی خرمی در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: امروزه مواد شیمیایی توليد شده در دنيا، اكثرا با بدن سازگاری ندارند و اگر هر کدام از این مواد شیمیایی به عنوان مکمل، نگهداری جوانی، نیروزا و... استفاده شوند برای بدن مضر هستند.
وي در ادامه تاکید کرد: در حوزه موادمخدر باید دقت شود و مردم نباید فریب مافیای موادمخدر را بخورند. امروزه مافیای موادمخدر برنامه دارند تا از ترکیبهایی که موادمخدر کمتری دارند، شروع کنند و به آن رنگ و لعاب شادیزا بودن، لاغری، نگهداری جوانی، رفع افسردگی و... دهند. بعد از آن که طرف به آن گرفتار شد، دز مواد را بالاترین ميبرند.
نماینده مردم ابهر در خصوص رويكرد اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر گفت: نباید آنهایی که معتاد شدند را به عنوان مجرم بشناسیم بلکه آنها بیمار هستند. البته به آن معنا نیست که برای این افراد حصاری درست شود که برای پاکسازی اقدام نکنند بلكه به معناي آن است كه جامعه بهعنوان مریض به آنها رسیدگی کند.
خانمحمدی خرمی افزود: برنامهریزیهای جامع دولت باید در راستای پیشگیری باشد. برخوردهایی که با سرشاخههای توزیعکنندهموادمخدر باشد و حکمهای قوه قضاییه باید کاملا بازدارنده باشد. ما باید چشماندازی به نام سال پاک داشته باشیم و برای رسیدن به این سال تلاش کنیم.
وي ادامه داد: باید اطلاعرسانیهای دولت در حدی باشد که اگر امروز یک نفر معتاد شد به عنوان بیمار و فردا به عنوان مجرم ببینیم تا علائم بازدارنده ایجاد شود و پایههای ایران پاک از موادمخدر را برای ۱۰ تا ۱۵ سال آینده برنامهریزی و پیریزی کنیم. البته در این راستا فقط ستاد مبارزه با موادمخدر نباید فعال باشد بلکه همه دستگاهها، علمای بزرگ، مساجد و حوزههای علمیه، دانشگاهها و اساتید آن، آموزش و پرورش و همه نهادها باید همت بگمارند تا به این مهم دست پیدا کنیم.
خانمحمدی خرمی گفت: آسیبی که موادمخدر به جامعه میزند این است که استعدادها و جوانان ما را میبلعد و از بین میبرد. این خطر بسیار بزرگی برای کشور عزیزمان ایران است. جوانان با گرایش به سمت موادمخدر فاقد هر گونه بهرهوری شده و به معضل اجتماعی تبدیل ميشود.
انتهای پیام/