به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ نجفی در جلسه کارگروه مشترکی که بین مدیران شهرداری تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تشکیل یافته بود، گفت: شهرداری تبریز در راستاي ارتقاي سلامت شهروندان و توزیع متناسب امکانات سلامت محور در نقاط مختلف شهر آماده همکاری با سازمان ها و نهادهای مختلف است.
شهردار تبریز با تاکید بر ضرورت احداث مراکز سلامت و بهداشت در نقاط کم برخوردار تبریز گفت: در این زمینه شهرداری تبریز آماده است زمین مورد نیاز برای احداث مراکز سلامت و بهداشت را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهد و تا زمانی که این مراکز کارکرد سلامت، بهداشت و درمان داشته باشند در اختیار مراکز سلامت خواهد بود.
صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این کارگروه با اشاره به همکاری های مختلف شهرداری تبریز و دانشگاه علوم پزشکی از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی اين شهر در خصوص احداث تجهیز و تامین نیروی مورد نیاز خانه های سلامت و بهداشت در محلات مختلف تبریز خبر داد.