به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از یاسوج؛فاطمه اشرفی در نشست کارگروه تخصصی زنان و خانواده کهگیلویه و بویراحمد افزود: در این چرخه باید سهم و نقش هر یک از دستگاه های اجرایی و متولیان امر در زمینه حمایت اجتماعی از زنان و دختران روستایی و عشایری کشور تعیین و شرح وظایف آنها در این راستا مشخص شود.
وی بیان کرد: برخی مسائل و مشکلات زنان و دختران روستایی و عشایری کشور عمومیت داشته و در تمام استان ها مشترک است که از مهمترین آنها می توان به بیکاری اشاره کرد.
اشرفی اظهار کرد: زنان و دختران روستایی و عشایری کشور باید بیش از پیش با حقوق اجتماعی خود آشنا شده و نسبت به آنها آگاهی کافی داشته باشند.
وی عنوان کرد: بالا رفتن سطح تحصیلات دانشگاهی زنان و دختران کشور به دلیل فراهم شدن شرایط و امکانات لازم است در حالی که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اینگونه نبود.
اشرفی سطح بالای تحصیلات دانشگاهی برای زنان و دختران کشور را نوعی فرصت و تهدید دانست و ابراز داشت: از جمله تهدیدهای این موضوع افزایش سن ازدواج و بالا رفتن نرخ بیکاری است.
مشاور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری افزود: یکی از راهکارهای مناسب برای کاهش نرخ بیکاری زنان و دختران روستایی و عشایری کشور آموزش مهارت های کارآفرینی و افزایش سرمایه به آنان است و باید برنامه هایی مدون نیز در این راستا طراحی و اجرا شود.
اشرفی گفت: باید مهارت های زندگی و اجتماعی در سنین پایین و از سوی خانواده ها و متولیان امر به دختران کشور آموزش داده شود.
وی بیان کرد: تحولات و پیشرفت های کنونی کشور در تمام زمینه ها مرهون حضور گسترده و فعال زنان و دختران در عرصه های مختلف است.
اشرفی اظهار کرد: برای کاهش مسائل و مشکلات زنان و دختران روستایی و عشایری کهگیلویه و بویراحمد تاکنون اقدام ها و تلاش های ارزنده ای از سوی مسئولان اجرایی این استان انجام شده اما ناکافی به نظر می رسد.
وی عنوان کرد: نشست های کارگروه تخصصی زنان و خانواده کهگیلویه و بویراحمد به طور مستمر و با حضور مسئولان اجرایی تصمیم گیر استان برگزار شود زیرا این امر به رفع سریعتر و بهتر مشکلات زنان و دختران استان کمک خواهد کرد.
اشرفی خواستار شناسایی هر چه دقیق تر وضعیت زنان و دختران روستایی و عشایری کهگیلویه و بویراحمد از سوی متولیان امر و دستگاه های مختلف اجرایی این استان شد.
بیکاری، امکانات محدود بهداشتی، درمانی و آموزشی، کمبود فضاها و مکان های ورزشی و حمایت نشدن برای فروش تولیدات در زمینه های مختلف از مهمترین مسائل و مشکلات حوزه زنان و دختران روستایی و عشایری کهگیلویه و بویراحمد بود که در این نشست مطرح شد.
راهکارهای ارائه شده برای کاهش این مسائل و مشکلات نیز شامل برگزاری کلاس های مشاوره، مهارت های زندگی و حقوق شهروندی، ساخت بازارچه برای عرضه و فروش محصولات تولیدی و ایجاد خوشه های اقتصادی و شرکت های تعاونی ویژه زنان بود.
انتهای پیام /پ